Prosize kapsule

Test: Da li si PAPUČAR?

Bilo da govorimo o onome koji je bio cool lik dok nije upoznao ženu svog života, bilo da govorimo o muškarcu koji ima svoju glavu, ali razmišlja ženinom, ili o onome kome su trajno oštećeni periferni vid i centar za govor, pa mu je u vokabularu ostalo tek nekoliko reči za svakodnevnu upotrebu – Da draga, Ako ti tako misliš, Odmah srculence moje, Ti si žena mog života… govorimo o fenomenu PAPUČARA. U pitanju je fenomen hirurškog odstranjivanja muškosti, za koji se u društvu neretko upotrebljavaju termini – stabilna veza, brak i njima slični. U testu koji sledi otkrij na kojoj si TI udaljenosti od hirurškog stola, ili je tvoja draga već napravila prve rezove.

Evo nekoliko sigurnih simptoma da je operacija počela.

A bio je COOL lik

Prvi siguran pokazatelj da si nazuo papučice je kada počneš sve ređe da viđaš stare drugare s kojima si odrastao i srastao kao nokat i prst. Bez želje da vam zgadimo ostatak dana, stadijum u kom se nalazite može se nazvati upravo tako – ČUPANJE NOKTIJU. Vaša draga počinje sa primenom turskih metoda mučenja, kidajući sve veze koje ste do sada gajili sa vašim društvom, a čije dalje odgajanje će biti moguće jedino uz njenu dozvolu. Bez muke nema nauke.

Poteškoće u komunikaciji

Na stranu to što ste i zvanično postali korisnik USLOVNE SLOBODE, koju vam je ona uslovila svojim dopuštenjem, čak i one retke prilike kada vam dopusti da se malo poigrate sa Acom, Srđanom i Pericom, pri čemu se podrazumeva da objasnite gde ste, šta ćete raditi i do kad ćete ostati, nisu više kao pre. Razlog je jasan – dok ste vi do 11 morali da budete ukrevetu da biste joj složili bajku za laku noć, a ona vama očitala bukvicu pred spavanje, vaši drugari su nastavili sa uobičajenim slobodnjačkim aktivnostima. Tako, vi i kada na trenutak zađete u taj njihov MUŠKI RAJ, imate problem da se uklopite, a jasno je i zašto. Vaša svest je na uspešnom putu tranzicije od muškarca koji je nekada mislio sa dve glave do muškarca koji misli samo jednom – njenom. Zapitajte se koju od vaše dve glave bi mogli više da krivite…

Promene

E, u ovom stadijumu ste već sigurni da su počele prve hirurške intervencije, ili da ste makar u anesteziji, odnosno na sedmom nebu. A šta ste tamo otkrili? Prvo, reči koje do sada niste koristili – srculence, anđelčiću, lepotice, lutko, šećeru, BEEEBOOOOO…. Zatim otkrivate sledeću oblast svoje ličnosti – umetničku. Sve češće gledate emisije o kulturi, posećujete muzeje, naučili ste osnovna pravila ponašanja za stolom, u društvu, u pozorištu, a dodatno vas je naučila i poslušnosti u krevetu – sada tačno znate gde joj je G tačka. U suprotnom ona stavlja tačku na seks. Dalje, broj utakmica, boks mečeva i XXX filmova se drastično smanjuje u korist romantičnih komedija i serija tipa Seks i grad. Upravo proporcionalno broju prijatelja s kojima ste nekada pratili te sada na vašem TV-u mitološke muške programe. Osećate li hladni čelik na svojoj koži?

Vaša majka je presrećna

Napokon te je neko doveo u red – reči su vaše prezadovoljne majke dok vas gleda kako pomažete ženi u pranju suđa, a kasnije će ona vama u peglanju. Jasno, majka je sada srećna jer je vaša draga napokon od vas stvorila muškarca u kog je ona pokušavala da vas preobrati celog života. Očigledno joj je u tom preobraćanju promakao „efekat biča“. Međutim, vaša majka se grdno vara ako misli da taj bič uskoro neće zafijukati i oko njenih ušiju. Kada zapuca, neće znati šta ju je snašlo, mada smo sigurni da je u svojoj mladosti i ona ovu dresing metodu uspešno savladala.

Kako ti kažeš

I na kraju, magične reči kojima se svaki dobro izdresiran, vaspitan i obučen muškarac kvalifikuje za polaganje finalnog testa za dobijanje ZLATNE PAPUČE – Kako ti kažeš. Ako ste mislili da su prethodne metode – čupanje noktiju, brisanje svesti, restartovanje vaših kulturoloških navika i bičevanje zastrašujući, varate se. Najgore je kao svaki vrsni poznavalac tehnika mučenja ostavila za kraj. Svi prethodni stupnjevi vaše transformacije od muškarca koji misli do muškarca koji sluša, samo su priprema za krajnji stupanj, nakon kog se više i ne morate pitati da li ste papučar. Znaćete da jeste kada prvi put izgovorite – kako ti kažeš. Ovo se postiže surovom metodom koja se sastoji u tome da muškarac na kom se izvodi intervencija, sam uzme skalpel u svoje ruke i urednim hirurškim rezom odstrani svoje testise, odlažući ih u posudu koju je ona pripremila za to. Sve sa osmehom na licu… Brutalno, zar ne? Ali tu nije kraj. Ako ste mislili da će vaš testisi biti bačeni – ponovo se varate. U vidu eksponata koje smo svi imali priliku da vidimo u kabinetima biologije, oni će stajati u nekoj tegli na najvidnijem mestu u vašem novom domu kao njen lovački trofej, a vaš podsetnik na ono što ste nekad bili.

Čestitamo, postali ste papučar!

Odgovori

Ako ste se prepoznali u bilo kom od navedenih simptoma inficirani ste virusom papučarstva. Mada, ko od nas nije… Prednost, papučari makar je*u svako veče!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Test: Da li si PAPUČAR?

  1. Pingback: Test: Da li si PAPUČAR? -