Prosize kapsule

Vole li devojke nabildovane muškarce?

Postoje tri pitanja od kojih kreću sve muške sumnje – da li ću je zadovoljiti, da li mi je dovoljno velik, i da li će joj se dopasti kako izgledam. E, danas pričamo o ovom poslednjem. Likovi iz TV reklama, frajeri sa naslovnih stranica časopisa, estradne zvezde, nadrifitnestreneri… svi oni današnjem muškarcu poručuju isto – mišići su in, devojke ih vole! Međutim, retko o ovoj temi čujemo glas onih do čijeg mišljenja bi i trebalo da nam je stalo – glas žena. Upravo zbog toga smo i pročešljali internet da bi pronašli odgovor koji nas zanima – vole li devojke nabildovane momke? Pogledajte šta smo otkrili.

Svi odgovori koje smo našli mogu se podeliti u tri grupe – vole, ne vole i vole, ali sa merom.

VOLE

Određeni broj devojaka smatra da su nabildovani muškarci oličenje snage, upornosti, muškosti, a njihove nabrekle mišice, torzoe i leđa doživljavaju kao afrodizijak. Muškarci su predodređeni da budu nalik Spartancima iz filma „300“, jer samo tada su MUŠKARCI. Znoj, testosteron, krvoločnost… za ovu grupu žena sinonim su za nabildovane momke. Međutim, mora se u obzir uzeti i druga strana medalje. Spartanci su živeli pre dva milenijuma. Jasno, i oni su svoje telo podvrgavali ekstremnim treninzima, možda ne na spravama koje danas postoje u fancy teretanama, ali svakako nekom prigodnom antičkom zamenom za iste. ALI, to nije bio celokupan trening. Spartanci su isto tako imali i surove treninge psihe kojima je njihova MUŠKOST očeličavana do ekstrema. Verovatno otud i izraz – čelična jaja. Današnji Spartanci možda imaju telo ovih prvih, ali im više služi za pokazivanje nego za obračun jedan na jedan. Po mišljenju većine devojaka koji se suprotstavljaju ovoj tezi- u vezi sa bilderom ti ćeš voleti njega zbog njegovih mišića, a on će voleti sebe ZBOG SVOJIH MIŠIĆA. Ni Spartanci nisu što su bili..

NE VOLE

Prvoj grupi ekstremno drugu krajnost predstavljaju one devojke koje smatraju da mišići nisu presudni da bi im se neko dopao. Naravno, njima pripadaju one koje više cene kakvo je ono što na nabildovanom vratu stoji, odnosno da li bilduje i mozak kao i telo, a najveći broj žena koje smo svrstali u ovu grupu vole muškarce sa malim PIVSKIM STOMAČIĆEM. Opsednustom pločicama na stomaku vide kao odraz opsesije sobom, dok sa psihološke strane u stomačiću ove žene pronalaze skrivene simptome dobrog muža, domaćina, oca i muškarca. Ipak, kad se posmatra upravo ta psihološka strana muškarca sa stomačićem, može se otkriti i još poneka osobina. Zapuštenost tela neposredni je pokazatelj zapuštenosti duha. Kako očekivati od nekoga ko je toliko lenj da se bori za sebe, da će se jednom boriti za vas….

VOLE, ALI SA MEROM

Iako većina muškaraca živi u nerealnom ubeđenju da će ih devojke, ali i društvo u kom žive prihvatiti jedino ako imaju SAVRŠENO telo, naše istraživanje pokazalo je drugačije rezultate. Većina devojaka se nije opredelila ni za jednu od dve prethodno navedene grupe, već za sasvim treću varijantu prema kojoj MUŠKARAC KAKVOG ONE ŽELE izgleda upravo ovako. Za njih su muškarci muškarci i kao takvi u sebi nose gen atletskog i sportskog duha, i zato tako moraju biti i građeni. Međutim, to ne znači da moraju imati mišiće poput bildera, jasno definisane pločice i nabrekle žile koje se ocrtavaju ispod kože. Ovakav izgled čak smatraju krajnje odbojnim. Savršen muškarac jednostavno mora voditi računa o sebi – nije debeo, ali nije ni premršav, ima široka ramena, jake noge, a što se pločica tiče dovoljno je da se ocrtavaju – da zna da ih imate. Treninzi su poželjni, ali ne i to da više vremena provodite na treningu, nego sa njom. Dakle, jedan sasvim prosečan i pre svega PRISTOJAN izgled, koji će o vama govoriti da ste uredni, da držite do sebe i svog izgleda, ali da njemu ne robujete.

Eto, to je naš odgovor na pitanje – Da li devojke vole mišićave momke? Bonus zaključak je – METILJAVCE U SVAKOM SLUČAJU NE VOLE! SREDI SE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Vole li devojke nabildovane muškarce?

  1. Pingback: Kako Imati Plocice Na Stomaku | Kako Da

  2. mrzim kad momak u dvadeset i nekoj ima stomak kao trudnica , a u tridesetoj lici na dedu , meni su nabilovani momci ok ,ako ne uzimaju nikakve steroide i dopinge , ali da nisu toliko opsednuti izgledom vec da imaju i nesto u glavi……………………