Prosize kapsule

Impotencija – prirodni lekovi za jači libido!

Osim proizvoda farmaceutskih kompanija kojima uspešno možete rešiti vaše probleme “muškosti” kao što su impotencija, smanjeni libido i slično, i priroda nam nudi neke svoje medikamente koji mogu pomoći. Pa, da pogledamo koji su.

Kozja trava – Epimedium

Ova biljka neobičnog imena ima svojstva slična hormonima koji stimulišu strast kako kod muškarac tako i kod žena. Jednom rečju – afrodizijak. Pojačava ili vraća izgubljeni libido, dobra je u borbi protiv impotencije i kod povećavanja broja i pokretljivosti spermatozoida u ejakulatu, a kod žena povećava prokrvljenost krvnih sudova klitorisa što vodi i jačem orgazmu. Preporučena doza kozje trave je do 30 grama na dan. Možete kuvati 20 grama cele biljke ili 10 grama zrnaca u litri vode, pa piti kao čaj tri puta dnevno.

Ginseng

Osim što je poznat kao odličan mentalni stimulator, kao i efikasan vid prevencije kod posledica stresa i slabosti nervnog sistema, GINSENG je odličan kao stabilizator hormona. Takođe, poboljšava cirkulaciju krvi u genitalijama što odmah vodi ka jačanju libida i potencije. Preporučena doza ginsenga je do 1000 mg sušenog korena. Ako ga uzimate u tabletama, pijte ga dva puta dnevno sa četvrt čaše vode – ujutru i poslepodne.

Iron Abs za vas

Cink

Cink direktno utiče na proizvodnju testosterona, a ovaj dalje utiče na kvalitet sperme i jačinu libida kod muškarca. Preporučena svakodnevna količina cinka koju treba uneti u organizam je 15 mg.

Magnezijum

Magnezijum utiče na funkcionisanje prenosnika nervnih impulsa koji upravljaju seksualnim nagonima. 350 mg magnezijuma je preporučena dnevna doza i za muškarce i za žene.

Ginko Biloba

Ginko stimuliše cirkulaciju krvi i utiče na seksualnu želju i kod muškaraca i kod žena. Dnevna doza Ginko Bilobe je od 120 do 240 mg na dan.

Vitamin A

Vitamin A pomaže u regulaciji progesterona, usled čijeg nedostatka dolazi do gubljenja seksualnog nagona kod muškaraca.

Selen

Do smanjenja količine Selena u organizmu dolazi najčešče nakon prelaska na dijetalni način ishrane. Kako je selen jedan od ključnih elemenata za pokretljivost spermatozoida, preporučuje se da se tokom dijete u ishrani koriste preparati i suplementi bogati Selenom. Da li ste znali da se čak 50% Selena u telu odraslog muškarca nalazi u testisima?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.