Prosize kapsule

Saveti za letnje KRES KOMBINACIJE

Leto – samo što nije! Ribe su već gole, hladno pivo već počinje da leže onako kako valja, a tek će da legne – i pivo, a i ribe. Prema jednom istraživanju čak 28% muškaraca tokom leta ima veću želju za seksom, a postotak nije mnogo manji ni kod žena. Ipak, da nesigurni kakvi u poslednje vreme jesmo, tu seksualno glad ne bismo zadovoljili isključivo uz porniće i Desnicu Šakić, evo par korisnih saveta u vidu vodiča za letnji seks!

Leto je – ISKLJUČI SE!

Kao prvo, leto je godišnje doba rezervisano za odmor, kupanje, uživanje u životu punim plućima. Istina, to bi trebao da bude ceo život, ali kako nismo dovoljno pametni da ga tako i organizujemo, onda hajde bar da nam ne propadne tih par meseci tokom leta. Što bi rekao naš Milanče od Eurosonga skini sa Fejsa, četa, interneta, batali sve poslovne projekte, životne planove, jednostavno pređi na OFF režim i uživaj u trenutku! Sledećih par meseci, ako želiš da išta bude od seksa, tvoja svakodnevna rutina biće kafenisanje u baštama popularnih kafića, ribe, pivce sa drugarima, ribe, plaža i kupanje, ribe, noćni izlasci, ribe, ribe, ribe….

Komunikacija

Leto je jedan od retkih perioda tokom godine kada su i ONE raspoložene da nam ne otežavaju ionako tešku misiju muvanja. Otvorenije su, željne dobrog flerta i DOBROG SEKSA!!! Poenta je samo što češče započinjati razgovore, doslovno koristite svaku priliku za to, jer PRILIKA STVARA PRILIKU. Još nešto, ovih dana naši gradovi su pretrpani strankinjama, a od raspuštenih strankinja nema bolje prilike! Budite sigurni da je svakoj od njih jedan od zacrtanih ciljeva da proba TVRDOGA BALKANCA! Pomozite joj da iskusi egzotiku…

Izlasci

Postoji li nešto što bismo vam MI mogli pričati o ovoj temi. Letnji izlasci su rasadnik omiljenih muških seks kombinacija – onih za jednu noć. Samo treba otići na plodno tle za takve stvari, a nema plodnijeg od komercijalnih i opšte-popularnih kafića, klubova i splavova za to! Poznata je činjenica da kod nas na jednog frajera idu tri ribe, tako da će vam orgije nakon izlaska na ovakva mesta biti zagarantovane makar jednom nedeljno. Dovoljno je da se ubacite u vidokrug devojke koju ste pikirali, odđuskate nešto(kako znate i umete) i častite je pićem PAR PUTA – seks zagarantovan! Još bolja varijanta je bar na plaži, imaćete manje posla oko skidanja, a i priliku da iskusite svoj prvi SEKS NA PLAŽI.

Idealna meta

Kako su dugotrajna istraživanja muškog roda pokazala, idealna meta je čisto žensko društvo od 4 devojke. Jasno je, došle su u lov – budite plen! Ako vi imate još kojeg druga da vam čuva strah, i još pri tome dame nisu iz kraja, vaše šanse za uspeh su 100 postotne! Kad je u pitanju mešovito društvo, nikad niste sigurni da li je taj BAJA nekoj od RIBA dečko, ili ima u planu to da postane…

Start fore

Šema koja garantuje uspeh za letnju kres kombinaciju svakako nisu teške teme o gladi u svetu, teškoćama na poslu i tome kako vas niko ne razume. Verujte, neće vas razumeti ni ona. Leto je vreme za lagano čavrčljanje i besmislene razgovore koji za cilj imaju čistu zabavu i opuštanje, a ne vode ničemu osim seksu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar