Prosize kapsule

ALFA ŽENKE – kako sa njima?

Možda ste primetili, a ako niste mi ćemo vam skrenuti pažnju – za sve na ovom svetu postoji neka druga, suprotna krajnost, ili makar ravnopravan pandam Dobro – zlo, Bog – Đavo, Belo – crno, Slatko – slano, Toplo – hladno, Ljubav – mržnja, Muško – žensko… e, sad kad smo već kod ovog poslednjeg, hajde da se malo i zadržimo. Već smo utvrdili da postoje različite vrste muškaraca, i o njima smo i pisali.  Sećate se- Alfa, Beta..? Ali, da li ste znali da isto kao što u muškom svetu postoje ALFA mužjaci, u ženskom postoje ALFA ženke? Evo nekoliko saveta kako ih prepoznati i kako se postaviti u vezi sa jednom takvom.

Uopšteno, ALFA ženku ćete prepoznati po tome što je puna sebe, gleda vas sa visine, tvrdoglava je, a njeno osvajanje je nalik osvajanju Mont Everesta – ako ne znate pravu tehniku umrećete okovani ledom. Pogađate – upravo zbog toga i jesu tako prokleto privlačne.

Alfa ženke imaju moć da od muškarca stvore lovca poput Indijane Džonsa za kog će svaki novi pokušaj osvajanja njenog srca biti avantura osvajanja Svetog grala – priča se da postoji, ali nikada nije dokazano. Mi vam možemo pomoći sa nekoliko saveta koji će vam olakšati tu misiju, ali uspeh avanture u koju krećete zavisi samo od vas. U jedno budite sigurni – ovo je najveći izazov pred kojim ste se ikada našli.

Strah

Pre nego i pomislite da krenete u lov, morate znati jedno – alfa ženke mogu namirisati strah na 15 kilometara razdaljine. Kada se nađeš “oči u oči” sa jednom moraš biti ‘ladan kao špricer.

Romantika ne pali

Kod ove vrste žena isprazne romantične fraze i isti takvi gesti ne prolaze ni pod razno. Ona očekuje sve ono na šta ste planirali da je ulovite, i cveće, i romantičnu večeru, i šetnju plažom, u parku, mesečinu, ljubavne SMS poruke… i od toga joj se povraća. Zato, pripremite nešto neočekivano. Umesto romantične večere, spremite joj ručak i odnesite na posao (srednje romantično, a praktično – pali), umesto čokolade, cveća i pesme – Ti si moja hrizantema, niko takve oči nema… ostavite kratko pisamce zakačeno za brisač njenih kola. Ipak, ako primetite da ne pada na nežnosti, jednostavno primenite suprotnu taktiku – budite hladni.

Nikad nije SAMO TVOJA

Jedne činjenice morate biti svesni. Alfa ženka ne spada među one koje se lako vezuju. Upravo zbog toga uvek na uzici ima nekoliko muškaraca i sve opcije drži otvorenim. Savet – činite to i vi. U jednom trenutku, kompromis će biti nužan, a koji će biti njegov rezultat zavisi od toga koliko je zagrejana za ideju veze sa vama.

Moraš da moliš

Do nje je uvek teško doći, zauzeta je, karijera je po defoltu na prvom mestu, ili ako nije ona stvara takav privid. Posledica toga je da si ti njena emo-seksualna igračka kojom se poigra s vremena na vreme – kad joj dođe. Savet – ne igrajte baš uvek kako ona svira. Ne dozvolite da budete poslednji izbor. Postavite se tako da shvati da i vi imate život, obaveze i da joj niste rob. Samo, budite oprezni, jer ona ima nos da vas provali ako folirate, pa ćete joj delovati smešno.

Ona plaća svoj deo računa

To je još jedno od pravila zahvaljujući kojem ćete odmah prepoznati Alfa ženku. Međutim, to i ne mora biti tako loše – makar ćete uštedeti. Nemojte prestati da se nudite, ali ako i dalje ne želi da joj vi plaćate ručak, večeru ili piće ne forsirajte. Ako ipak hoćete da je častite na neki način, dobra ideja je da je pozovete na piknik pri čemu ćete vi sve pripremiti.

Gleda te sa visine

Ako se opredelite za ovu misiju, budite svesni toga da komunikacija sa njom neće biti nimalo prijatno. Sklona je provociranju, sarkazmu, uvredljivim komentarima, gađaće gde vas najviše boli, gledaće vas sa visine… budite spremni na pravi pravcati verbalni rat! Nemojte se ustručavati da joj odgovorite istom merom. Ako nešto ceni, alfa ženka ceni protivnika s kojim je borba izazov, a ne pobeda u dva poteza. Često su ovakve žene intelektualno jake, zato se potrudite da se i vi dobro pokažete na tom polju. Inetligentno nadmudrivanje je za ovakve žene najjači afrodizijak. Poslednja mera nek vam budu blage, ali ipak UVREDE. Njena taktika je da vas drži pod kontrolom, a vaša da je izbacite iz kontrole. Uvrede su odlično sredstvo za tako nešto. Ipak, ako ona i dalje nastavlja sa ovakvim ponašanjem, produžite dalje. Morate napraviti razliku između igre zavođenja i psihičkog zlostavljanja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “ALFA ŽENKE – kako sa njima?

  1. Neka naučna saznanja dokazuju da današnji muškarci retko prilaze ženama koje su previše dominantne,isključive ili nezavisne u finansijskom pogledu ,zato što smatraju da su im šanse bitno smanjene već u startu.Lično ne bih izlazio sa osobom koja je sklona vredjanju ili omalovažavanju svojih sagovornika.Ukoliko procenim da je sa nekom osobom moguća korektna komunikacija,da je ona spremna da prihvati razlike,napravi kompromis ,onda ne bi trebalo bude problema!Pozdrav Vama!

    • Pozdrav i tebi! Upravo pripremamo tekst koji će se ticati toga da li i koliko razlike među partnerima utiču na uspešnost veze.
      Sigurni smo da će ti biti zanimljivo za čitanje, a komentar očekujemo svakako! Pozdrav još jednom i hvala što nas pratiš!

  2. Pingback: ALFA ŽENKE – kako sa njima? -

Ostavite komentar