Prosize kapsule

Dijete za brzo mršavljenje – 5 KG za 5 DANA

Ko nije pripremio telo za leto i plažu, sada je definitivno kasno da razmišlja o započinjanju nekog ozbilnijeg ZDRAVOG režima kojim bi se oslobodio popularnih šlaufčića oko struka. Činjenica je da je zima trajala nešto duže i da su zbog toga ove godine mnogi okasnili sa pripremanjem za predstojeću letnju sezonu. Ipak, praktično do juče nam je bila neophodna nešto jača hrana da nas snabde energijom neophodnom da se suprotstavimo kasno-jesenjim vremenskim uslovima. Jedino što nam sada preostaje jeste neka brzopotezna dijeta po principu 5kg za 5 dana.

Dijete za brzo mršavljenje poznate su po svom jo-jo efektu, ali kada ne preostane ništa drugo, očajnici pristanu i na JO-JO rešenje. Samo da se koliko toliko pristojno izgleda na plaži… Evo nekoliko upravo takvih dijeta.

Brza dijeta br. 1.

Traje pet dana, a svaki dan se jede isto.

Iron Abs za vas

Doručak: Bilo koje voće osim banane

Ručak: jedna viršla i jedno kuvano jaje

Alkohol, zaslađeni sokovi i mleko su zabranjeni, ali je nužan unos dva litra tečnosti, vode ili najbolje nezaslađenih čajeva.

Dijeta se ne sme sprovoditi uzastopno nekoliko puta bez pauze.

Brza dijeta br.2.

Traje sedam dana, a predviđeni gubitak težine je 5 do 6 kilograma.

PRVI DAN:

Jede se samo voće, osim banana. Voće je dozvoljeno u neograničenim količinama. S tim da je najbolji izbor ono koje sadrži puno vode poput lubenica.

DRUGI DAN:

Jede se isključivo povrće, koje može biti sveže, kuvano i konzervisano, s tim da treba izbegavati grašasto povrće. Preporučuje se zeleno i lisnato povrće. Začini su dozvoljeni, ali ne ulje i masnoće.

TREĆI DAN:

Jede se i voće i povrće, te pripremljena supa: Izrezano povrće prelijte vodom i kuvajte na visokoj temperaturi oko 10 minuta, zatim smanjite temperaturu i kuvajte dok ne omekša. Na kraju dodajte začine.

ČETVRTI DAN:

Jedu se banane (do tri dnevno), nemasno mleko i supa pripremljena kao za prethodni dan.

PETI DAN:

Jede se supa, za jedan obrok 200 g govedine i do 6 svežih paprika tokom dana. Goveđi odrezak treba biti pečen ili kuvan. Ne sme se pržiti na masnoćama.

ŠESTI DAN:

Uz supu, 400 g govedine danas možete slobodno obrati bilo koje povrće.

SEDMI DAN:

Ishrana je kao i prethodni dan, samo govedinu zamenite integralnom rižom.

Dijeta se može sprovoditi kroz nekoliko ciklusa, s tim da je potrebno preskočiti nekoliko dana između dve dijete.

Alkohol, zaslađeni sokovi i mleko su zabranjeni, ali je nužan unos dva litra tečnosti, vode ili bolje nezaslađenih čajeva.

Izvor: Stetoskop.com

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Dijete za brzo mršavljenje – 5 KG za 5 DANA

  1. da li se voce jede u neogranicenim kolicinama ili postoji granica????
    pozz