Prosize kapsule

Preuranjena ejakulacija – kako je sprečiti?

Iako je u životu brzina jedna od cenjenijih vrlina, u seksu ona se ubraja u osobine kojima nijedan muškarac ne želi da se ponosi. Priznaćete, izraz lica partnerke za seks i poslovnog partnera ne odaju isto divljenje, nakon što ste BRZO i EFIKASNO SVRŠILI posao. Poslovni partner će vas potapšati po ramenu iz poštovanja, a partnerka iz čistog sažaljenja. Ali ne brinite, spremili smo vam pet saveta koji će vam pomoći da i u njenim očima postanete vredni divljenja.

Masturbacija

Masturbacija neposredno pre seksa, jednom, dva, tri… koliko god vam bilo potrebno puta učiniće da se oslobodite pritiska i seksualne nasrtljivosti, odnosno da doslovno stišate strasti. Ovo će doprineti tome da vaš seks traje duže, pa čak i ako ste ejakulaciju odložili za par minuta – značiće.

Drmni jednu s nogu

Nije loše pre seksa ni popiti čašicu neke žestine. Alkohol otupljuje sva naša čula, pa će efekat anestezije imati i na vaš penis. Ipak, nemojte preterati, jer umesto preuranjene ejakulacije možete izazvati sasvim suprotan efekat – da vam se ni ne digne.

NeSEKSI misli

Baš kao što to radite kada ste u spido gaćicama na bazenu okruženi seksi plavušama i mislite na svog debelog zadriglog profesora matematike da vaš “pajtaš” u gaćicama ne bi otkrio vaše prljave misli o sisatim plavušama, istu metodu možete primeniti i u seksu. Misleći na sve najružnije stvari ovoga sveta kontrolišite svoj orgazam.

Kondom

Ponekad kondom, osim praktičnih preventivno-zdravstvenih funkcija, može biti odlična pomoć u odlaganju orgazma. Znate i sami da se uz kondom smanjuje trenje, pa samim tip i odlaže neizbežni trenutak zadovoljstva. Logično, što je deblji kondom seks će duže trajati…

Pomoć prijatelja

Ne, ovde ne mislimo ni na šta perverzno kao što je zazvučalo. Postoje brojna sredstva koja vam mogu pomoći da ublažite osetljivost penisa i time odložite ejakulaciju. Potražite u seksi šopu lubrikante sa ublaživačem osetljivosti, a negde se čak može naći i sprej sa istom funkcijom. Postoje i biljne Prolong tablete koje mnogima pomažu u produženju trajanja odnosa. Ako ništa od pomenutih saveta ne pomogne, jednostavno se obratite lekaru.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Preuranjena ejakulacija – kako je sprečiti?

  1. Pingback: Kegelove vežbe erekcija | Muški magazin - M@N!