Prosize kapsule

Kako do višestrukih erekcija i orgazama?

Mnogi su strahovi koji vrebaju muškarce u krevetu. Ako ste prevazišli one sa veličinom, tehnikama i nemate problema sa potencijom, odnosno vaš mali jurišnik se diže kad zatreba, ostaje vam pitanje koliko puta je u stanju da se digne. Jasno je da za titulu dobrog ljubavnika ni u snu nije dovoljno da to bude samo jednom. Jednom je možda dovoljno vama, ali žene uvek očekuju nešto više, a priznaćete – višestruke erekcije i orgazmi nisu tako odbojna tema ni nama. Zato, evo nekoliko saveta uz koje seks do zore više neće biti samo nedostižan san.

Pritisak

U slučaju da okvirno znate kada bi se mogao desiti seks sa njom, odnosno kada je dan D, nekoliko dana pre toga apstinirajte. Bez seksa, samozadovoljavanja – bez ičega. Dokazano je da nakon većeg broja ejakulacija muškarcu treba više vremena da bi postigao novu erekciju. Logično, ako budete apstinirali duže vreme, pritisak u vašim gaćama dovešće do eksplozije uzastopnih erekcija iorgazama, a ona će imati utisak da se zemlja zaista pomerila.

Romantika – zabranjena!

Iako inače savetujemo predigru kao predjelo dobrom seksu, ako imate problema sa ponovnom erekcijom predigra će imati kontraefekat. Dodatno će uspavati vašeg saborca. Dobar stari seks na brzaka rešenje je za vaš problem. Iako možda neće u startu i nju dovesti do orgazma, omogućiće oboma da celu noć uživate u dobrom i strastvenom seksu – iznova i iznova…

Uvek u pokretu

Da biste što pre postigli sledeću erekciju neophodno je opustiti mišiće koji se tokom orgazma stežu i skupljaju. Najbolji način za relaksaciju je da skoknete do frižidera, kupatila, terase, predložite erotsku masažu… bilo šta što će omogućiti bržu cirkulaciju krvi u vašem međunožju. I još nešto. Iako je po defoltu cigareta prvo što se hvatamo nakon dobrog seksa, ako želite da ponovite još koji put cigareta nije najbolje rešenje, jer nikotin smanjuje ponovnu šansu za dizanje paloga kopljanika.

Promene

Promena poze, načina stimulacije, ritma, ubacivanje neke seks igračke… doprineće da vaš klip uvek radi punom parom.

Zov prirode

Ako ništa od prethodno navedenog ne daje efekta, uvek se možete osloniti na prirodu. Muškarac tokom noći u snu doživi dve do osam spontanih erekcija. Svaka traje oko 10 minuta i javlja se u proseku na neka tri sata. Ako vas ne mrzi možete naviti sat u tom ritmu i proveriti ima li kakvih dešavanja. Ako vidite da vam je ponos tvrd i prav znate šta vam je činiti…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Kako do višestrukih erekcija i orgazama?

  1. Pingback: Kegelove vežbe erekcija | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Prvi seks - šta i kako? | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: Višestruke erekcije i orgazmi | Muški magazin - M@N!