Prosize kapsule

Kako što pre izaći iz SUŠNOG PERIODA?

Uprkos svim tvojim znalačkim umećima i reputaciji zavodnika koji ne zna za NE, jednog trenutka u tvojoj plodnoj ljubavničkoj karijeri uslediće period kada žetve neće biti tako plodne, period koji je svakom muškarcu poznat kao SUŠA. Da li je to zbog toga što su ti se fore izlizale ili si potamanio sve ribe u ribnjaku nismo sigurni i nećemo nagađati, ali u svakom slučaju ti nećemo dati da odustaneš od novih ribolovačkih poduhvata. Ipak, rekli smo da je u pitanju PERIOD, a svaki period ima POČETAK i KRAJ. Muški magazin ti sa nekoliko korisnih saveta pomaže kako da taj period suše između njenog početka i kraja traje što kraće.

Promeni TIP

Svi mi imamo neke osobine i ono nešto kod devojaka čime nas najviše privlače. Neki vole plavuše, neki crnke, neki cene visoke, dugonoge, vitke, drugi opet guzate i sisate, a treći se zakače za njen osmeh, kosu, šarm… Kada nastupi suša, najgluplje je držati se TIPA. Pokušaj da izađeš iz granica koje si sam postavio i jednostavno muvaj sve što ti naiđe. Možda si se zasitio svojim uobičajenim izborima, a možda u ponudi trenutno i nema devojaka koje bi inače muvao. Da ne bi u potpunosti zastranio čekajući takvo jato da ponovo zađe u tvoju ljubavničku mrežu, pecaj one ribe koje ti su tom trenutku zateknu kraj udice… Pobedi maler – prizovi kišu!

Promeni mesto za izlazak

Uzmimo za primer da si, recimo, ribolovac. Danima, nedeljama, mesecima, pa i godinama uvek pecaš na istom mestu. Normalno, upecao si sve što je tu imalo da se peca. Riba jednostavno više ne grize jer nema šta da zagrize. Ponekad zaluta neka štuka, pastrmka, ali to se dogodi jednom mesec dana. Nije fora u tome da čekaš tu jednu i prepustiš se sudbini i sreći. Promeni poziciju, raspitaj se gde su ovih dana HOT SPOTS, gde se skupljaju ribe koje samo čekaju da se zakače na tvoju udicu i tvoj problem će biti rešen. Nema ništa od čekanja – ŠTAP U RUKE i ŠETAJ!

Promeni pristup

Da li si možda razmišljao o tome da možda nešto nije u redu sa time kako startuješ devojke, kako im prilaziš, kojim forama se upucavaš, listom komplimenata koje deliš.. Neke fore se vremenom izližu. Kao i svemu, i u muvanju postoje trendovi koje moraš pratiti da bi BIO U TRENDU. Promeni nešto u svom pristupu i vrlo brzo ćeš dobiti odgovor na pitanje – u čemu grešim? Rezultati promene možda neće odmah biti pozitivni, ali generalno svaka promena je pozitivna. Ako ništa na onome što je pogrešno naučićeš šta je ispravno. Ništa nećeš naučiti, a ni uskoro povaliti samo ako pustiš da sve bude kao i do sada.

Promeni izgled

Možda se razlog suši koju trenutno proživljavaš krije u tome kako izgledaš. Možda jednostavno nisi, ili nisi više privlačan devojkama kao što su to neki novi momci koje sreću. Put do uspeha vodi jedino kroz neprekidno usavršavanje. Ovo pravilo važi u svakoj oblasti života, pa tako i u ovoj. Počni od fizičkog izgleda. Možda treba da smršaš, da se ugojiš, da se nabilduješ, možda si prenabildovan… Možda da promeniš frizuru, opereš kosu, rešiš se peruti. Možda se suviše znojiš, možda da promeniš parfem ili dezodorans ili eventualno počneš sa upotrebom nekog ako ti to do sada nije bila jedna od navika. Možda je u pitanju tvoj zadah – otiđi kod zubara, proveri stanje želuca i creva, nauči da pereš zuba, koristi konac za zube i peri jezik kako bi odstranio bakterije koje se tamo talože i uzrokuju neprijatan zadah. Na kraju promeni način odevanja, možda je suviše neuredan, ili što bi rekli modi ljubitelji OUT!

Promeni SEBE

Nepriznavanje postojanja problema je najgora opcija koja može da te zadesi. Prepustiš se struji i iz očaja ideš u još veći očaj. Voda te nosi, a obale nigde na vidiku. Iznenadio bi se kada bi znao koliko slabašna slamka spasa u takvim situacijama može biti čvrst oslonac. Samo ne čekaj i ne biraj – rešenja su svuda oko tebe, samo ih moraš videti, a da bi ih video moraš znati gde da gledaš i šta da tražiš. To nećeš moći zatvorenih očiju, uljuljkan u kolotečinu kojoj si se predao. Razmrdaj se i preuzmi stvari u svoje ruke. Što bi rekla jedna naša slavna folk pevaljka – USTANI, BUDI SE I ZALJUBI SE!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako što pre izaći iz SUŠNOG PERIODA?

  1. Pingback: Anonymous