Prosize kapsule

Kako preboleti raskid veze?

Kao da održavanje veze već po sebi nije dovoljno težak zadatak, u kom se vremenom profilišeš u pravog političara (balansiraš, uslovljavaš, predlažeš, postavljaš ultimatume, trpiš, kudiš i nagrađuješ), neko je dodatno smislio i raskid veze. U tom odsudno-presudnom trenutku shvata se bit one na muci se poznaju junaci. Predstavljamo ti PET varijanti preboljevanja te muke, a kako ni nama ova tema baš ne ide od ruke tekst koji sledi više je vodič kroz pet mogućih nego put do jednog, jedinog ULTIMATIVNOG odgovora na pitanje – KAKO PREBOLETI RASKID VEZE?

Flajka..

Jedan mudar i na viševekovnom iskustvu brojnih slomljenih muških, ali i ženskih srca, sazdan i u ognju najgorih patnji iskovan savet kaže – prebolećeš je kada popiješ tačno onoliko čaša vina, rakije, piva ili nekog drugog alkohola, koliko si dana proveo u vezi sa njom. Jasno, nakon ovoga vam ispiranje želudca u Urgentnom ne gine, ali važno da ste te večeri sa sadržajem želudca isprali i nju…

Klinka se klinkom izbija

Odličan savet za ovu varijantu pokupili smo u nekom od popularnih FOX-ovih sitkoma, a on glasi – Kako preboleti raskid? Lako! Večeras spavam sa njom. Sutra spavam sa drugom. Gotovo – preboleo sam! Naravno, ako je vaša veza bila nešto dublja, a povezanost jača, trebaće vam daleko veći broj ovih DRUGIH, ali nakon 15, 16.. videćete, proces preboljevanja počinje. I to, ako smemo reći, vrlo prijatnog preboljevanja.

Putovanje

Blisko povezano, ali ipak namenjeno onima koji ne mogu tek tako preboleti svoju bivšu partnerku, putovanje kao rešenje predstavlja odličan izbor. Nije stvar samo u putovanju, već u promeni. Promeni sredine, ljudi, načina života… i sve to na kratak period. Putovanje je odličan ventil da izduvate sve svoje nagomilane frustracije i emocije, a o kres kombinacijama da ne pričamo.

Radoholičari

Naravno, svako ima svoj ventil, a pojedini taj ventil nalaze u radu, radu i samo radu. To i nije tako loša ideja. Skrenuti misli sa bolnog raskida poslom, ispitom ili konstruktivnim planom izgradnje dvospratnice sa bazenom može biti odličan način da napaćenoj duši date malo oduška. Ipak, morate biti svesni da ste se tako rešili samo pritiska i crnih misli – činjenica da ste raskinuli tek ostaje da je obradite i savladate. Ali sada tome, zahvaljujući maksimalnoj prethodnoj angažovanosti na drugim poljima možete prići hladne glave, što je SUPER!

Vreme leči sve

I na kraju, ne može se bez Dina i njegove čuvene – VREME LEČI SVE! U svakom od prethodnih saveta vreme je neizostavni činilac na koji se morate osloniti. Možda neko večeras može raskinuti i sutra se probuditi kao nov čovek, ali smatramo da su takvi retki, a i njihovim savetima se baš ne bismo rukovodili. Osim možda kod planiranja uspostavljanja Trećeg Rajha, ali to danas nije tema. Većini muškaraca, kod preboljevanja, najviše pomaže upravo vreme. Zato, pustite da rane zarastu, a kada budete spremni – znaćete. Ipak, ne dozvolite da se sa vremenom u vaše kosti uvuče i strah, jer vas u tom slučaju čeka duga i hladna zima…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako preboleti raskid veze?

  1. Pingback: Kako preboleti raskid veze? (Za muškarce) -

Ostavite komentar