Prosize kapsule

Kako sakriti prevaru?

Kako ono beše? Bog je prvo stvorio muškarca. Međutim, iako je imao sve što se poželeti može, muškarac je u Božjoj Rajskoj bašti bio usamljen. Zbog toga mu Bog podari suparnicu da ga razonodi i zabavi. Ostatak priče o zmiji, jabuci, prevari i prvom grehu, trenutno nam nije interesantan, mada i on sadrži elemente onoga što je naša današnja tema, a to je prevara. Ipak, za tu temu daleko nam je interesantniji trenutak kada je Bog prvom muškarcu podario drugu ženu, i time poput Pandorine kutije otvorio šlic na muškarčevim pantalonama koji se, eto, do dana današnjeg, i pored one prve, jedine i prave, u prisustvu ove druge lako otvara. Pošto znamo da se svako od nas bar jednom našao u situaciji da prevaru počini (ne kažemo da je svako to i uradio), pripremili smo vam par korisnih saveta kako sanirati i prikriti posledice takvoga čina.

Ne počini!

Prvi i najlogičniji savet naveden je čak i u Božijim zapovestima – Ne počini preljubu, ili nešto slično.. Noormalno, ako ti je zaista stalo do partnerke sa kojom si, mnogo je bolje ne prevariti je. Sebe, a i nju time ćeš lišiti mnogih muka, a ako osim toga što ti je teško da ga „zadržiš u gaćama“ postoji i neki drugi ozbiljniji razlog zbog kog si utehu potražio u tuđem zagrljaju (problemi u vezi, manjak strasti, loš seks), možda je bolje da o tome otvoreno popričaš sa njom, umesto da prećutiš i od rešivog napraviš nerešiv problem.

Ne priznaj!

Ako je prevara počinjena i nema nazad, a pri tome si siguran da sledeće neće biti i kaješ se, naš ti je savet ne priznaj. U principu, prevaru ne priznavajte čak ni kada vam se dogodila u prošlom životu. Bez jasnih i fizički opiplivih dokaza ne može vam ništa. Ipak, ako se toliko trudite da i pored prevare ostanete sa partnerkom, znači da vam je do nje ipak stalo. Zapitajte se – zbog čega je onda varam?

Praktični saveti

Na kraju, ako ti je prevara jednostavno u genima, i ne možeš se obuzdati onda je korisno da obratiš pažnju na sledeće sitnice koje bi tebi možda mogle promaći, ali ne i njoj. I zapamti – na sitnicama se pada!

Uvek obezbedi dobar alibi. Uvek moraš imati čoveka na kog se možeš osloniti – kuma, brata, prijatelja.. koji će potvrditi da si bio na fudbalu, s njima na pivu, gledao tekmu.

Obema kupuj isti parfem. Time ćeš izbeći brojna nezgodna pitanja, baš kao i za karmin na košulji.

Očisti auto. Ukloni sve tragove druge devojke u autu, naročito nakon seksa, ali isto tako i ako si je samo odbacio do stana. Plava dlaka na crnim presvlakama bode oči sa kilometra.

Izbegavaj javna mesta, ne hvališi se svima o svojim ljubavnim podvizima, bacaj račune na kojima piše cena večere, buketa ili parfema koji nije bio namenjen tvojoj ljubavi, nego ljubavnici i uvedi pravilo – BEZ UGRIZA I DRUGIH VIDLJIVIH PEČATA PREVARE NA TVOJOJ KOŽI!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kako sakriti prevaru?

  1. Pingback: Kako sakriti prevaru? -

  2. Lepo savetujete jedni druge kako da sakrijete prevaru.. A vama 1 savet: koliko god da ne priznajete, i lazete nema vama spasa jer vecinom zene imaju taj kec u rukavu (opipljiv dokaz) jer muskarci ostavljaju tragove koliko god oprezni bili a mi vrlo lako saznajemo iste.. Samo je pitanje da li sme draga da vam prizna da zna sve vec cuti nadajuci se da to necete ponoviti kako ne bi izgubila svoj ponos i kako bi on i dalje mislio da ona prevaru ne oprasta. To su zene koje vise vole muskarca od sebe. A to boli jos vise i stvara jos vece nepoverenje. Ako si svaler, onda reci "svaler sam, uzmi il ostavi", ima zena kojima to ne smeta.. Zasto bi se neko lagao???!!!