Prosize kapsule

Kamasutra SEKS POZE!

Seks priručnici, jasno, nisu izum i novotarija nastala nakon seksualne revolucije. Prateći evoluciju seksa kroz istoriju, seks savete i seks edukatore uočićete na svakom koraku – od crteža po zidovima pećina, preko motiva oslikanim na antičkim vazama, pa do prvih profi priručnika kao što je Kamasutra. I upravo njoj tekst koji sledi i posvećujemo. Kako nemamo dovoljno prostora da opišemo sve korisne znamenitosti koje se tamo mogu naći, odlučili smo da iz obilja izdvojimo 5 najatraktivnijih Kamasutra seks poza koje morate probati. Ne časimo časa, nego daj da pređemo na stvar!

Ono što je ključno kod poza koje možete naći u Kamasutri je da su one tako osmišljene da u seksu podjednako uživaju i muškarac i žena. Dakle, primenom neke od sledećih poza možete biti sigurni da će vaša partnerka biti i zadovoljna, ali i zadovoljena!

SLAPOVI NIJAGARE

Napunite kadu toplom vodom i esencijalnim uljima. Vi treba da ispružite noge i sednete u kadu, a ona, okrenuta leđima, savije kolena i sedne na vas. Držite je nežno za torzo i polako dižete i spuštate. Dodatni užitak je što možete da koristite tuš i usmeravate ga prema međunožju ntenzivirajući nadražaje. Ova poza idealna je za vežbanje mišića stražnjice za žene i bicepsa kod muškarca.

Uslov: Velika kada

DIJAMANT

Ležite na leđima s jastukom koji vam podupire vrat. Ona okrenuta ka vama, seda u vaše krilu i svoje ruke i noge polaže na obe strane vašeg torza. Kada ste ušli duboko unutra, partnerka počinje sa nežnim pomeranjem u dijagonalnim smerovima stvarajući tako putanju dijamanta: levo, dole, desno, gore. Ovo je izvanredan način za vežbanje koncentracije i ravnoteže.

Uslov: Nema

PRAVOUGAONIK

Pozu započinjete u misionarskom položaju. Dok ste još u njoj celim telom se zarotirate na desno ili levo sve dok ne dođete u položaj od 90 stepeni u odnosu na nju. Nadražaj klitorisa u ovoj je pozi veoma moćan, a s obzirom da imate dobar pogled na njeno telo i vaši seksualni okidači će uskoro opaliti.

Uslov: Nema

JAHAČ U GALOPU

Muškarac leži na leđima, a partnerka klekne na njega okrenuta licem. Svojim stopalima ona obgrli muškarčeve noge i pomera se stiskajući i opuštajući mišiće stražnjice. Ovo je idealna vežba za pozadinu, ali i za bedra.

Uslov: Dobra kondicija

ORANJE

Počnite od „kučeće poze“, kada je ona naslonjena na fotelju ili krevet, a vi joj tada podignete noge tako da budu savijene u kolenima, a stopala “nakačena” na vaše nadlaktice, kako bi lakše održavala ravnotežu. Trebaće vam dosta snage u rukama da je održite u ovom položaju, ali fora sa ovim položajem je što muškarcu daje osećaj nadmoći, zbog čega ćete joj sigurno priuštiti orgazam za pamćenje.

Uslov: Muškarac mora da bude izuzetno jak, naročito u rukama.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Kamasutra SEKS POZE!

  1. Mogli ste staviti slicice poza u ovu temu ima ih dosta na net-u, mada bi bilo bolje da su na jednom mestu ovde u M@N!magazinu… 🙂

    • Evo, spremamo! Za pola sata. Ako si član na Fejsbuku, biće izbačeno i tamo!

    • Filipe, stavljeno, pogledaj u seks temama. Mislimo da ćeš biti zadovoljan! Pozdrav od M@N!a!