Prosize kapsule

Kaja se skinula za CKM!

Pevačica Katarina Ostojić se u donjem vešu slikala za naslovnu stranu novog broja CKM magazina. Iako kaže da se za CKM slikala isključivo da bi promovisala svoj novi singl Mazohista, koji će se uskoro zavrteti na domaćim stanicama, veza između skidanja za muški magazin i promocije singla nam baš nije najjasnija. Možda je mislila da ćemo u singlu svi mnogo više uživati, ako nam se, slušajući ga, po glavi budu vrtele slike njenih golih seksi oblina? E, to je već nešto!

Kaji je, inače, ovo drugi put da se slikala za CKM. Prvi put je to bilo pre tri godine, kada je, prema rečima pevačice, ostvarila dobru saradnju sa ekipom s kojom je radila. Verovatno podstaknuta, sigurni smo, obostranim prijatnim iskustvom, Kaja se ponovo odlučila za poziranje ekipi CKM-a, a o novim iskustvima Kaja kaže:

Veoma sam zadovoljna. Nisam imala tremu. Volim fotografije, a svojim telom sam i više nego zadovoljna. Za fotografisanje je neophodna sigurnost i velika želja, što ja svakako posedujem. Potpuno naga se nikada ne bih slikala, to je već za mene preterano i nepotrebno…

U međuvremenu smo se setili da je Kaja udata žena i to udata za košarkaša Uroša Duvnjaka, a verovatno se i sama tokom razgovora setila istog, pa je prozborila i koju o utiscima njenog muža o svemu ovome.

Kao i svaki muškarac, pored hrabre i odlučne žene Uroš je ponosan na mene i na sve što odlučim da uradim. Njegova podrška mi je veoma važna – kaže pevačica.

E, da nam je više Uroša – sve bi se svukle! Mada, ni ovako im to nije neki problem…

O tome da li je, kao što Kaja kaže, golotinja nepotrebna – zaključite sami sa fotki koje slede.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar