Prosize kapsule

Najčešće LETNJE MODNE greške!

Iz dana u dan se trudimo da silnim tekstovima o letnjim temama prizovemo to leto makar na dan, ali ne ide pa ne ide. Kako odustajanje nije jedna od osobina zapisanih u našem DNK lancu, nastavljamo sa tim i danas, i sutra i prekosutra, pa ko preživi – sunčaće se! Danas nam je na repertoaru ponovo malo mode, i to pravila o nekim najčešćim greškama u odevanju koje činimo tokom leta. Idemo redom.

Sandale i čarape

Imamo jednog suludog kolegu novinara (ne iz naše kuće) koji je opšte poznat kao živi davež koga treba preživeti kada si sa njim na zadatku, naročito ako zadatak podrazumeva putovanje van grada što automatski povlači činjenicu da si zatvoren sa njim u vozilu sledećih nekoliko sati putovanja. Znamo se već više od godinu, a neki i duže, i stvarno je fascinirajuće nakon koliko se otvorenih čak i fizičkih pretnji da „smanji doživljaj“ on nije ni za mrvicu promenio. Kada bi tražili nešto s čim bi poredili taj stepen fascinacije opet bi morali da se pozovemo na njega. Osim po tome što je nepromenljivo naporan, kolega je već godinama u novinarskom svetu poznat i po nepromenljivoj letnjoj „obuvnoj“ kombinaciji – sandale+čarape. Iako smo samo mi imali bar 5 tekstova na ovu temu, sigurni smo da je kolega morao još negde načuti o pravilu SANDALE I ČARAPE NE IDU ZAJEDNO. Međutim, da li zbog principa ili ko zna čega, kolega ostaje dosledno nepromenljiv, ali zato ne morate i vi…

Đe s' navalio!?

Jaki parfemi

Kesa kokica uz šetnju Kalemegdanom sa devojkom u sumrak letnjeg dana – 50 dinara. Piće na Adi kraj jezera koje divno hladi vrelinu leta – 200 dinara. Dve karte za bazene u Košutnjaku 400 dinara. 15 minuta vožnje autobusom GSP-a u oblaku pomešanih isparenja neokupanih, oznojenih i nečijeg prejakog, mučno teškog parfema – nezamenljivo! Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem… Zato je tu M@N! da Vam skrene pažnju – leti nosite samo lagane osvežavajuće parfeme i kolonjske vode sa čijim ćete nanošenjem biti štedljivi. Preporuke koji su to parfemi možete naći ovde, a mi ćemo vam dati još jedan savet. Kada dugo koristite isti parfem, vaše čulo mirisa se vremenom navikne na njega i iako ga vi možda ne osetite, budite sigurni da ljudi oko vas osete. Zato nemojte preterivati…

Papuče

Vi možda smatrate da su pojmovi kao što su LETNJE i ZIMSKE cipele, LETNJE I ZIMSKE patike izmišljeni da bi vam na ovu besparicu izmamili kintu više iz vašeg LETNJE LAGANOG novčanika. Međutim, činjenica je koju ste sigurno i sami na svojim nogama iskusili da zimske patike, ma i obične patike, na letnjih + 40 nisu nimalo udobno. E, zato postoje sandale, japanke i papuče. I ovde upadamo u veoma čestu modnu zamku na koju ćemo vam odmah skrenuti pažnju. Postoji razlika u tome koji tip papuča, sandala i japanki se može gde nositi. Svi sportski i modeli za plažu nose se samo na plaži, po kući i ako idete do prodavnice ili da bacite smeće. U njima ne možete ići u izlaske, večernju šetnju gradom ili na posao. Postoje papuče, japanke i sandale namenski pravljene upravo za takve prilike.

Mnogo sam jak!

Tregerke

Majice tregerke su pre svega dizajnirane da bi se nosile kao potkošulje, a tokom 90-ih dospele su i na listu omiljenih muških odevnih predmeta za svaku priliku. Ipak, 90-e su prošle, a sa njima i tregerke. Naravno, ne kažemo da ih ne možete nositi, jer nismo tu da ikome išta branimo, ali ako ste se već odlučili za njih, onda se makar potrudite da ih nosite kako treba, a to podrazumeva besprekornost vašeg torzoa, ruku i stomaka. Ko ima šta da pokaže neka i pokaže, ali ako niste u top formi možda je bolje da se odlučite za neku varijantu majici koje smo vam predstavili ovde. Ako ni posle svega ne možete da odolite tregerkama, a nemate građu Žan Klod Van Dama pokušajte sa kombinacijom tregerke preko obične slim majice kratkih rukava. E, jeste naporni….

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Najčešće LETNJE MODNE greške!

  1. uh ala bi lomio muskarce koje podignu glas na devojke ko pecaljke samo da ojacam al cu da ih lomim sa apetitom.

  2. Kako bih tukao one motkom dok ne uginu one koji izadju sa japnkama i havajkama u grad.