Prosize kapsule

Njena najbolja prijateljica je MUŠKO! Šta činiti…

Priznajemo, situacija je retka, ali određeni broj slučajeva pokazao nam je da je MOGUĆA! Njena najbolja prijateljica je MUŠKO!!? Da je u pitanju 5 zlih alapača tačno biste znali, ako ne šta da radite, a ono makar šta da očekujete. Međutim, kada je po sredi jedno i to muško, stvarno – šta da radite? Upravo ovo što ćemo vam reći..

Kod ovog problema najvažnije je shvatiti fenomen muško-ženskih prijateljstava. Postoje li ili ne? Naš je stav da ne postoje. U prijateljskoj vezi dvoje heteroseksualno orijentisanih ljudi različitog pola ovo SEKSUALNO će isplivati kad-tad. Koliko god to prijateljstvo dugo trajalo jedno od to dvoje, najčešće ovo muško, potajno gaji neke dublje emocije prema ovom drugom. Dakle, osim ako to muško nije gay, u jednom trenutku postaće pretnja vašoj vezi. Vodeći se onom starom bolje sprečiti nego lečiti, evo nekoliko saveta kojima ćete ga, ne nužno izbaciti (ipak je on njen najbolji prijatelj), ali svakako značajno potisnuti među stranicama vašeg trougla.

Ljubomora

Budite sigurni da je najveći broj vaših prethodnika pao upravo na ovoj koti. Nikako ne smete pokazati ljubomoru i vašim ponašanjem u vidu ultimatuma ON ili JA odati da vam smeta što je njen najbolji prijatelj MUŠKO. Pokušajte sa mnogo pametnijom taktikom – prijatelja drži blizu, ali neprijatelja bliže. Za početak, učinite ga svojim prijateljem. Na taj način ćete pridobiti njenu naklonost, ali ćete se i ubaciti „u glavu“ vašeg protivnika. Ko zna, možda vam tokom neke pijanke otvori dušu i prizna pravu prirodu svog prijateljstva sa vašom devojkom…

Ispitajte teren

Ispitivanje terena je složen proces koji obuhvata sledeće:

Njihova prošlost

Saznajte kako su se upoznali. Da li je on imao devojku? Raspitajte se kod njenih drugarica koliki je uticaj on imao na njene dosadašnje veze? Otkrijte šta one misle o njemu i njihovom odnosu – ima li tu nečeg više od onog što se vidi?

Neka ona priča

Slušajte šta i KAKO ona priča o njemu. Obratite pažnju na sitnice, jer će je one odati ako postoje neke skrivene emocije vezane za njega. Slobodno je malo, ali MALO provocirajte, jer sve što bude neumereno i preagresivno ona će protumačiti kao ljubomoru, a rekli smo da ona nije na vašoj strani.

Procena

Dobra procena je najvažnija. Morate biti sigurni da li je ON opasnost ili nije. Sasvim je moguće da neke iskrice sa njegove strane postoje, ali ako su oni najbolji prijatelji već dugi niz godina teško da će se te iskrice ikada razgoreti. Nakon 5 godina druženja, teško da se tu išta može dogoditi. On bi možda i hteo, ali svestan je da, čak iako je nekada u njemu videla nešto više od prijatelja, više ne vidi. Veće bi šanse bile da odavanjem svojih skrivenih namera ugrozi njihovo prijateljstvo nego da je osvoji. U tom slučaju on ne predstavlja opasnost, ali bi svaki vaš radikalni potez bio potez u njegovu korist. Zato oprezno..

Šta možete učiniti – zamenite ga!

Ovo je najpametnija stvar koju možete učiniti. Ona njega ceni jer: razume je; sluša je; ima strpljenja za njene ispade, tračarenja..; podržava je; uvek je tu da joj bude rame za plakanje, ali i društvo za bioskop, piće, šetnju, šoping.. za sve čemu najbolja drugarica služi. Jedno po jedno preuzimajte mu uloge dok ga na kraju u potpunosti ne zamenite! Kada joj vi postanete najbolji prijatelj, on će postati suvišan. Još jedan dobar način kako da ga se rešiti je da mu nađete drugu zanimaciju, na primer – devojku. Ako ništa ne upali, skinite rukavice i zaigrajte na prljavo – smestite mu neku zvrčku. U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Njena najbolja prijateljica je MUŠKO! Šta činiti…

  1. Pingback: 10 stvari koje devojke NE ŽELE da čuju! | Muški magazin - M@N!