Prosize kapsule

Nintendo 3DS

Nakon nekoliko meseci nagađanja svetu je napokon predstavljen NINTENDO 3DS. Iako se izgledom mnogo ne razlikuje od Dsi, performanse urezane u njegov hardver predstavljaju nešto sasvim novo.

Novi 3DS ima gyro i senzore za pokret, a dodatno se može pohvaliti i sa dve kamerice na poleđini koje omogućavaju slikanje 3D fotografija. Za gejmere tu je sidebar pomoću kog se mogu podešavati nivoi 3D efekata za svaku pojedinu igricu.

Nintendo 3DS takođe pušta 3D filmove, a kada se u obzir uzme činjenica da sve veće kompanije, poput Disneya, Dreamworksa i Warner Brothersa u poslednje vreme imaju sve više 3D filmova, ta će mogućnost sigurno biti PLUS. Upravo ova opcija jeste i jedna od glavnih karata na koju igraju ljudi iz Nintenda.

Iako se prvo govorilo da će se ovaj gedžet na tržištu naći početkom sledeće godine sve miriše na to da će taj termin biti pomeren za nekoliko meseci ranije. Uzrok tome je jaka konkurencija. Playstation Move i Microsoftov Project Natal na tržište će izaći već ove jeseni, pa se iz Nintenda čuju glasine da će se na jesen u ponudi naći i Nintendo 3DS.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar