Prosize kapsule

Miranda Ker savetuje muškarce o ljubavi i seksu

Miranda Ker, zgodnjikava australijanska manekenka do sada vam je sa stranica našeg magazina uglavnom bila poznata po seksi fotkama i zavodljivim poziranjima. Međutim, kako ne bi ispalo da je samo mepo lice, što svakako jeste, Miranda je osetila potrebu da bude društveno korisna te je u intervjuu za jedan muški magazin muškarcima uputila 10 saveta pomoću kojih će održati stabilnu i uspešnu vezu sa partnerkom. Da čujemo, šta nas to Miranda savetuje..

Miranda je zaključila da su sitnice ono što muškarcima redovno promiče u vezi, a što ženama navodno najviše znači.

Prema mom iskustvu, najromantičnije su mi male, spontane geste. To može biti šoljica čaja ili masaža stopala dok gledamo film nakon napornog radnog dana – otkriva Miranda.

Pažnja, vreme, želja za ugađanjem samo su neke od univerzalnih stavki na koje se poziva Miranda, ali i sve žene na ovom svetu. Ipak, kako Miranda Ker ne spada u SVE žene na svetu, već međ’ one najlepše, logično ima neke posebne savete koji će kako tvrdi doneti mir u vašu vezu.

1. Tretirajte je kao boginju (ok, ali nek i ona mene tretira kao Boga)
2. Mazite je (pristajemo)
3. Budite zdravi (daćemo sve od sebe)
4. Unajmite dadilju (neku od 20 leta – može!)
5. Recite joj da je prelepa (pa, zar nije?)
6. Ne bojte se da joj pokažete ljubav (osnovno je pravilo ne pokazivati slabost pred protivnikom)
7. Znajte šta želite (želim je sad, želim je odmah)
8. Povežite se s njom (kako kad ona nikad nije raspoložena za “povezivanje”)
9. Slušajte šta govori (ma, da li si luda!!???)
10. Kupujte pravu veličinu (koga, čega)

Naš zaključak je da Miranda ima dobre namere zasnovane na nerealnim očekivanjima svake žene da umesto muškarca bude udata za ženu. Miranda, rešenje za dobru i uspešnu vezu je kompromis. Nije fora u tome da vi iznesete vaše zahteve od 1 do 10 i očekujete da ispunimo svaki. Savršen muškarac ne postoji, baš kao ni savršena žena. Ipak, usavršavanjem se može svašta postići…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.