Prosize kapsule

Pametni muškarci VS Glupi muškarci – KOJI SI TI?

Postoje različiti tipovi muškaraca – mačo, alfa, beta, gama, delta, emo, vineri, luzeri, strejteri, hejteri, sportisti, umetnici, japiji, klošari, grandžeri… ma, ko bi ih sve nabrojao. Ipak, u kategoriji muško-ženskih odnosa i komunikacije sa ženama, postoje samo dva tipa – pametni i glupi.

Iako smo kao prve naveli ove pametne, biće mnogo zanimljivije, ali i korisnije na primeru glupog muškarca pokazati kako funkcioniše pametan. Možda tada ovom prvom nešto sine!

Glupog muškarca u vezi ćete prepoznati po sledećim karakternim crtama:

1. Još uvek veruje da je ON gazda u kući.

2. Osim što veruje on svoju veru potvrđuje povremenim dokazivanjem snage i moći nad potčinjenim slabijim polom.

3. Još uvek se upušta u beskonačne svađe i prepirke sa partnerkom.

4. Ne odustaje dok njegova ne bude poslednja – kao da nekada jeste.

Pametan muškarac je svoj odnos izgradio na dugotrajnom iskustvu i posmatranju ženskog ponašanja. Može se reći da je izučio zanat od najboljih majstora. Ovaj muškarac poznat je i kao tip DA DA DA muškarca. On je na vreme shvatio da žensko ponašanje u vezi funkcioniše na principu TERANJA INATA. Dakle, svako NE malopre pomenutog glupog muškarca imaće za rezultat jedno prećutano žensko E, SAD BAŠ HOĆU, ili TI ĆEŠ DA MI KAŽEŠ. Dragi naši muškarci, ženama se ne kontroliše kaznom već nagradom. U njihovim genima je usađen instinkt za takmičenjem, osvajanjem i dok god im vašim ograničenjima budete postavljali nove izazove do tad će vam one zadavati muke. Smorite ih odobravanjem, vremenom će izgubiti volju za novim zahtevima.

Pametan muškarac zna da je svaka prepirka sa ženom unapred izgubljen rat. Čak, ako vaša i bude poslednja,

žene su poznate po tome što pamte kao slonovi, a svi znamo da je osveta jelo koje se služi hladno. Verujte, kad tad NJENA ĆE BITI POSLEDNJA, a kada dođe to toga vi se nećete ni sećati zbog čega je sve to. Zato, pametan muškarac vatru gasi u startu, time što je ne raspiruje. Osnovno je ne nasedati na trik – kada ona krene da se svađa priznajte krivicu odmah jer je to nešto što neće očekivati i za šta nije spremila strategiju. Samo nemojte to uraditi kao da canadian online pharmacy morate, već odglumite za Oskara. Ako pokuša da vas isprovocira na temu prebacivanja krivice – kulirajte, kulirajte, jednom će je proći.

To je ukratko ono što smo želeli da vas naučimo na primeru pametnog muškarca. Naravno, nije to neka nova nauka. Sve je ovo već viđeno.. Pa, setite se samo starih narodnih koje će vam, možda bolja od svega dočarati snagu jednog DA naspram hiljadu NE! Na primer – umiljato jagnje dve ovce sisa, tiha voda breg roni, vetar se ne može zadržati, ali se može ukrotiti… samo se poslužite nekom od njih i očas posla ćete NAVESTI VODU NA SVOJU VODENICU!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Pametni muškarci VS Glupi muškarci – KOJI SI TI?

  1. Pingback: Pametni muškarci VS Glupi muškarci – KOJI SI TI? -

  2. Ovo je potpuna istina, ja sam zensko ali priznajem da mi zene nekad se svadjamo i kad nemamo razloga i veoma smo osvetoljubive.. Ja nekad pamtim i nedeljama, mesecima dok ne dodje trenutak da mu vratim to sto me je "povredjivao". Najvaznija je komunikacija izmedju partnera i tolerancija!