Prosize kapsule

Bar Rafaeli – BIKINI LEPOTICA 2010.

Nakon višemesečnog glasanja na Facebookovoj stranici Askman magazina, napokon je izabrana najlepša bikini devojka za 2010. godinu. U jakoj konkurenciji između Džesike Albe, Džesike Bil, Adriane Lime, Žizel Bundšen, Marise Miler, Kim Kardašian i drugih zanosnih svetskih lepotica titulu najlepše ove godine ponela je izraelska manekenka Bar Rafaeli.

Nama je sasvim jasno kako i zašto je baš Rafaeli bila izbor čitalaca AskMan magazina, mada da se mi pitamo tu titulu bi ponele sve pomenute devojke jer nam je stvarno teško izdvojiti bilo koju od njih.

Bar je ipak, među njima devojka sa najviše iskustva. Karijeru fotomodela započela je već po rođenju pozirajući kao beba za reklamne kampanje. Broj reklama, magazina i brendova koje je krasilo lice, ali i telo 25 godina MLADE manekenke ne može se nabrojati. Ipak, ovo lice i telo trenutno nisu FREE jer je Rafaeli trenutno verena za Holivudskog lepotana Leonarda de Kapria.

Na drugom mestu liste bikini lepotica našla se Džesika Alba, nju slede Džesika Bil, Adriana Lima i Marisa Miler. Na listi od 5. do 10. mesta redom su se rasporedile Rouzi Hantington Vajtli, Alesandra Ambrozio, Žizel Bundšen, pevačica Rijana i starleta raskošnih oblina Kim Kardašijan.


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar