Prosize kapsule

Saveti za vaš OPUŠTENI LETNJI STIL!

Pre neko jutro, zahvaljujući magičnom izumu modernog društva DALJINSKOM UPRAVLJAČU, kao i čoporu mačaka u teranju čije nas je urlikanje iz obližnjeg parka nagnalo na rano ustajanje, u jutarnjem programu TV Košave imali smo priliku da NAPOKON saznamo šta je sa ovim glupim vremenom. Prema rečima jednog prosedog čičice, nadrimeteorologa ili šta već, za sve su krivi vulkani. Kao laici ne bismo se upuštali u pojašnjavanje fenomena. Rećićemo samo da ima veze sa izbacivanjem vodonika i azota iz vulkana, neaktivnim Suncem i stvaranjem oblaka na nižim visinama, što za posledice ima kiše, kako kaže čiča – NA SVAKIH 13 dana. Ovo sa danima je veoma bitno, jer kako smo sračunali, period kiša i hladnog vremena je za nama, a pred nama je 13 dana lepog vremena – idealnog vremena za vaš OPUŠTENI LETNJI STIL!

Leto je „opušteno“ godišnje doba, pa takav treba da bude i vaš stil odevanja. Čak i odeća za večernje izlaske preko leta je OPUŠTENA. Zato, evo nekoliko ideja i saveta za vaš OPUŠTENI LETNJI STIL!

Polo majica ili MAJICA

Ove sezone u trend odeljak muških ormana vratila se čuvena POLO majica. Iskreno, mislimo da iz trenda nije izlazila još od trenutka kada ih je početkom 20. veka patentirao Rene Lacoste. Za razliku od tog vremena kada je bila dostupna samo u beloj boji, paleta polo majici se danas preliva iz nijanse u nijansu. Polo majice su definitivno IN za ovo leto! Osim polo, u trendu su sve majice, a koju odabrati možete pogledati ovde.

Kaiš

Kao što smo već rekli, leto je opušteno godišnje doba. Zato je vreme za neke opuštenije stvari, pa čak i po pitanju kaiševa. Batalite kožne kaiševe i nabacite neki CASUAL. On će odlično ići uz vaše opuštene letnje bermude, opuštenu polo majicu i OPUŠTENE japanke, sandale ili teniske patike.

Farmerice

Koje god da odaberete nećete pogrešiti. Svake farmerice su sastavni deo letnjeg, ali sve više i stila muškog odevanja UOPŠTE. Ipak, ako imate nekih nedoumica o tome kako odabrati i uz šta nositi farmerke pročitajte više OVDE. Naš savet je i da za ovo leto obavezno isprobate neke trendi bermude.

Japanke i sandale

Ne dozvolite da prošetate kroz leto bez bar jednog para japanki ili kožnih sandala. Odlično idu i uz bele letnje lanene ili pamučne pantalone, i uz bermude, i uz farmerice, a uz šorc za plažu tek. One su jednostavno MUST HAVE vašeg letnjeg stila.

Naočare

Nijedan letnji outfit nije kompletan bez dobrih sunčanih naočara. Osim što kompletiraju vaš OPUŠTENI LETNJI STIL, one čuvaju i vaše oči od lošeg sunčevog zračenja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.