Prosize kapsule

Prevara – da li je PRILIKA dovoljan razlog?

O praktičnim savetima na temu prevare, već smo mnogo toga rekli – kako da prepoznate kada vas partnerka vara, kako oprostiti prevaru, ali isto tako i kako je sakriti i treba li je priznati… Govorili smo i o tome ko više vara, i šta su uzroci prevare, i kod žena i kod muškaraca. Kako bismo zaokružili ciklus, ali samo da bismo prešli na sledeći, za kraj smo vam ostavili neke sočne činjenice o prevari koje možda niste znali…

Šta je prevara?

Pri tumačenju svakog fenomena polazi se, naravno, od njegove definicije. Iznenadili biste se koliko ljudi u stvari nije u stanju da definiše prevaru i postavi granicu iza koje počinje prevara. Šta vi mislite – šta je prevara? Da li je bezazleni flert sa devojkom u prolazu prevara? Da li su sms, onlajn četovanje i webcam seks prevara? Da li su seks na jednu noć ili avantura na letovanju prevara? I na kraju, da li su za prevaru potrebni i duh i telo, ili je samo jedno od ovo dvoje dovoljno?

Da li prevaru stvara prilika?

Naišli smo na istraživanje nekog britanskog instituta u kome se došlo do zaključka da, za razliku od žena, muškarcima nije potreban razlog da bi prevarili partnerku. Dovoljno je samo da im se ukaže prilika. Da li se slažete sa tim stavom, i da li odsustvo potrebnog razloga u stvari znači da mi ne varamo zbog nečega što nam nedostaje u vezi, već samo zbog seksa? Takođe, ako se uzme da je zaključak istraživanja tačan – čije su prevare gore?

Prevara i brak

Rezultati još jednog istraživanja prirodno se nadovezuju na prethodnu tezu. Prema anketi sprovedenoj u okviru istraživanja pokazalo se da je 1 od 7 bračnih supružnika prevario partnera već u prvoj godini braka. Isto istraživanje pokazalo je da prevarama podležu najpre parovi koji su u vezi dugi niz godina. Možda je monotonija odgovor na sva naša pitanja o prevari?

Prevara i ljubomora

Po prirodi, žene su sklonije prevarama, ali su zato muškarci skloniji večitoj sumnji da ih je partnerka prevarila. Vidite kako priroda sve reguliše.. Rezultati jednog istraživanja ukazali su na to da je muškarcima ljubomora i strah da će im neko preoteti partnerku usađen u genima. Ponekad to ima svoje razloge, ali kada razloga nema nastaju problemi opsesivnosti, koji se vrlo lako mogu pretvoriti u košmare. Nasilje u vezi samo je jedan od njih.

Prirodni podsticaj prevare

Podatak koji sledi će vas možda iznenaditi, ali ako pažljivo pročitate i budete pametni može vam biti od koristi. Prevara kod žena ne mora biti uzrokovana samo nezadovoljstvom, prilikom ili hirom. Ona svoje razloge može imati i u prirodnom stanju organizma. Da li ste znali da najveći broj žena prevaru počini kada je u ovulaciji? Sa neke strane to je i normalno. Njeni seksualni apetiti i želje su tada veći, pa je sasvim normalno da će, ako vas nema u blizini, nekako morati da ih zasiti. Zbog vaše informisanosti – žene se u ovulaciji nalaze 14 dana pre menstrualnog ciklusa. Naš savet je da utvrdite kada je vaša partnerka u PMS-u, od tog datuma oduzmete 14 dana i gledate da joj se u to vreme NAĐETE PRI RUCI!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.