Prosize kapsule

Gde ONA voli da je ljubiš?

Iako ste navikli da na temu seks saveta pišemo lascivno, otvoreno i bez srama i zadržavanja na sve teme koje samo vama (i nama) mogu pasti na pamet, danas smo se odlučili za soft verziju – poljubac. Zašto? Zato što je poljubac uvod u seks i koliko god on nevin i bezazlen bio, prvi je korak koji vodi ka svemu ostalom. Međutim, ako ovaj prvi korak nije savršen, teško da će do drugog i trećeg uopšte doći.

O tome kako se ljubi, već smo pričali. Ipak, da biste ženu doveli do ludila (naravno, iz čisto egoističnih pobuda – da bi posle do ludila dovela ona vas), nije dovoljno znati samo kako, već i GDE. Zato vas u tekstu koji sledi provodimo kroz listu njenih omiljenih mesta na kojima želi da oseti vaše usne.

Pre nego što pređemo na samu listu, porazgovaraćemo još malo i o tehnikama. Iako vam se čini da su u pitanju samo dve usne i jedan jezik, ljubljenje u stvari podrazumeva čitav niz performansi i tehnika kojima možete „dejstvovati“ po njenim erogenim zonama – klasično ljubljenje, grickanje, lizanje, sisanje…

Uši

Uši su, tokom seksa, često zapostavljena zona, a znate li da se u hrskavici ušiju nalaze milijarde nervnih završetaka koji samo čekaju na vaše usne da ih aktivirate.

Preporučena tehnika: milovanje ušiju vrhovima usana; blago sisanje…

Zadnji deo vrata

Jedan od najlakših načina da je „zagrejete“ je nežan poljubac u vrat, sa leđa – kada to ne očekuje. Na primer, kada pere suđe.

Preporučena tehnika: priđite lagano, da vas ne čuje, zabacite joj kosu i nežno je poljubite. Ostatak ide sam po sebi…

Lice

Iako se na njenom licu koncentrišemo uglavnom na usne, ne treba zapostaviti ni obraze, čelo, nos, oči… ima neke bliskosti i osećaja topline u ljubljenju LICE U LICE.

Preporučena tehnika: sve nežno i strasno što vam padne na pamet, SAMO JE LIŽITE!!! A ne morate ni da grizete…

Ramena

Nekada su ramena smatrana najerotičnijim delom ženskog tela. Jasno, ovo se odnosi na neki srednji vek kada se od pogleda na obnaženu bledu kožu ženskih ramena muškarcima danima mantalo – obzirom da je to bilo najbliže intimi ženskog tela što su mogli da priđu pre ženidbe. Danas, pak, erotikom se smatra onih par milimetara tangi koje prekrivaju dolinu Venerinog brega i nešto kanjona pozadi… Ali, šta ćete.. vremena se menjaju. Sve u svemu, poljubci po ramenima ostali su i danas okidač za njene uzdahe, pa zašto ne probati.

Preporučena tehnika: nežni klasični poljupci..

Grudi

Naravno – GRUDI! Ovo je i nama i njima definitivno OMILJENO mesto za poljupce na njihovom telu, ali sve možete da upropastite ako ne znate kako da ga ljubite.

Preporučena tehnika: većina muškaraca gricka, gricka i samo gricka. Ovo je odlično ako želite da joj „pustite krv“. Verujte, ne prija joj. Kombinujte lizanje, grickanje, ljubljenje i naravno SISANJE! I zapamtite – nisu grudi samo bradavice. Odradite ih cele…

NE!

Gde god da vaš usne završe, sigurni smo da će njoj to prijati. Ipak, postoje mesta za koja važi jedno veliko NE!!! Stopala, prsti nogu, zadnjica… ove oblasti već spadaju u kategoriju fetiša, i da, znamo da mogu uzbuđivati i vas i nju, ali ne zaboravite – mogu, ali i NE MORAJU! Ona možda jeste otvorena po pitanju istraživanja svoje seksualnosti, ali to možete uzeti zdravo za gotovo, pre prethodne provere.

Preporučena tehnika: za ulazak  na oblast „zabranjenog pristupa“ treba vam dozvola – NJENA!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Gde ONA voli da je ljubiš?

  1. Pingback: Prvi seks - šta i kako? | Muški magazin - M@N!