Prosize kapsule

Sulude seks fobije

Ono o čemu ćemo sada pisati kod vas će u najboljem slučaju izazvati nevericu i šok. U najgorem slučaju možete se prepoznati u nekom od primera koji slede, a oni se odnose na, verovali ili ne, SEKS FOBIJE! Pa, da vidimo – ko se plaši seksa još?

Većina reči koja će u tekstu koji sledi biti ime za dotičnu fobiju teško se izgovaraju. Ipak, ako se pronađete u nekom od opisa za te teško izgovorljive reči znajte da vas ne osuđujemo. Samo se javite stručnom licu – pomaže!

Thyphallofobija

Ovo je česta fobija i kod muškaraca i kod žena, a koliko je česta toliko je i neverovatna. U pitanju je strah od erekcije. Strah se javlja i od same pomisli na erekciju, a od gledanja već može doći do padanja u nesvest.

Medomalacufobija

Kao kontra erekciji tu je strah od izostanka iste. Naravno, svi se bojimo da nam se “neće dići”, ali samo je mali broj onih najplašljivijih taj strah uspeo da razvije u fobiju.

Gymnofobija

Ovde je u pitanju izraz za strah od golog tela. Osobe koje pate od ove fobije ne samo da osećaju  neugodnost, već zapadaju u pravu histeriju ako se nađu u bilo kakvom kontaktu sa golim telom, pa čak iako je u pitanju samo pogled na isto.

Menofobija

Menofobija je strah od masturbacije. Da, da.. neverovatno, ali istinito.

Anuptafobija

Ovo nije toliko seks fobija, ali opet sa seksom ima neke veze. U pitanju je strah od samoće, odnosno strah od SINGLE statusa.

Heterofobija

E, ovo je fobija koja bi mogla mnogo toga da objasni. U pitanju je strah od suprotnog pola – vidite ribu i instinktivno trčeći uletite u paradu.

Erotofobija

Ovo je jedan sveobuhvatan i kompletan strah od svega što može imati veze sa seksom.

Eurotofobija

Prilično interesantna vrsta strahova, eurotofobija se odnosi na strah od ženskih polnih organa. Kod nekih on se javlja već na pogled, dok se hrabriji onesveste pošto ih dodirnu.

Parthenofobija

U pitanju je strah od nevinih devojaka, ali i mladih žena.

Oneirogmofobija

Svi znamo šta su „mokri snovi“, a sada znate i kako se zove strah od istih.

Coitofogija

Ovo je vrhunac svih seks fobija, a kao vrhunski strah logično je da je u pitanju strah od orgazma. Zamislite takav život. Svršavaam, pomaagaajteee…!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.