Prosize kapsule

Seks fantazije gole Larisse Riquelme

Obećali smo da o Larisi više neće biti ni slova dok gola ne prodefiluje ulicama svog rodnog grada, ali kao da nas je čula, minirala nas je svojim novim fotkama, zbog kojih smo morali da pogazimo reč. Ali nemojte misliti da smo se prodali zbog par seksi fotografija (prodavali smo se i za manje). Larisa je ovoga puta, za brazilski magazin Paparazzo progovorila i o svojim seksualnim fantazijama, a kada dođe do toga – reči gaziš i ne paziš!

U svom poslednjem intervjuu za pomenuti brazilski trač magazin Larisa je otkrila da joj je najveća i do sada još uvek neostvarena seksualna fantazija da vodi ljubav na nekom velikom fudbalskom stadionu.

–          Volela bih da imam seks na stadionu. Uzbuđuje me pomisao na seks u svlačionici, pa čak i na samom terenu… kaže Larisa, u svetu žute štampe poznatija kao World Cup nevesta. Ima li volontera koji bi Larisi ostvarili snove…???

Osim o seks fantazijama, Larisa je za Paparazzo rekla koju i na temu najluđeg seksa i najluđeg mesta na kom je imala seks, a opisala je i idealnog muškarca kome bi se „podala“.

–          Definitivno najluđi i najbolji seks sam imala sa jednim mojim bivšim, i to u reci. U početku smo se prevrtali po obali reke, dok na kraju u žaru strasti nismo završili u vodi i imali najluđi seks ikada.

Iako kaže da je prava „seks tigrica“, Larisa otkriva da je i ona kao i sve žene u početku pomalo stidljiva i da samo od muškarca zavisi koliko će mu trebati da joj pronađe „okidač“. A kada ga „okine“, Larisa postaje zver.. Nekako nagađamo da je kod Larise taj okidač (radi lakše upotrebe) prefarban drečeće crvenom sa uputstvom UPALI! Tek da se muškarac ne muči predugo…

Inače, čovek Larisinih snova, koje ona često izjednačuje sa svojim seksualnim fantazijama, dovoljno je da na sebi ima dobar parfem i veliki, veliki, VEEELIIIKI – osmeh. Larisa, ko te ne zna…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar