Prosize kapsule

5 saveta kako da IZGLEDATE DOBRO!

Ono o čemu smo pisali u tekstu koji je pred vama kosi se apsolutno sa svime čemu vas učimo, a uglavnom se najveći deo toga vrti oko one stare narodne – U zdravom telu, zdrav duh. Ipak, svesni smo da vam (kao i nama) nije uvek do treninga, pridržavanja plana ishrane i svetih postulata zdravog života. Naporno je sve to, ali zato takav način života i nije za svakoga – samo za one najjačeg karaktera. Za ove ostale, tu je tekst koji će vam pomoći kako da sa nekoliko trikova čak i nesavršeni izgledate savršeno. Ipak, savetujemo vam da ovo bude samo za krizne slučajeve… Živite zdravo!

Pocrnite

Da li sa namerom ili pak sasvim slučajno, Leontina Vukomanović pesmom Crno, pa se ne vidi, otkrila nam je prvi trik uspešne kamuflaže naših nesavršenosti. Ovog trika pridržavaju se i oni koji tamnijom odećom žele vizuelno da se smanje, a baš kao što to čini odeća isto možete postići i tamnijim tenom. Iskoristite leto, sunčajte se ili kupite neku kremu za samopotamnjivanje. Tamnije boje upijaju svetlost, za razliku od svetlijih koje je odbijaju, i zbog toga ćete vizuelno uvek izgledati mršavije kada vam je koža tamnija. Ipak, čuvajte se negativnog uticaja Sunčevog zračenja.

Nosite užu odeću

Iako vam ovo može delovati kontraproduktivno – Mislim, zaboga, zar mi se onda neće videti svaki pedalj tela..????, činjenica je u stvari da vam široka, šlampava odeća neće sakriti debljinu, već će sakriti čitavo telo dajući mu bezobličan i mlohav izgled. Eto, uporedite Luisa i Stivena Sigala – ko vam tu na prvu loptu deluje 100% provereno deblje? Umesto široke odeće u kojoj ćete se izgubiti, mnogo je bolje odabrati odeću u veličini koja vam odgovara – ni preusko, ni preširoko nego taman. Uvek birajte jednobojnu odeću, koja nije sjajna i nema nikakve linije ili printove po sebi. Ako baš želite malo dinamike, znajte da uz vašu figuru idu jedino vertikalne linije koje će vas izdužiti i stanjiti. Nosite majice sa V izrezom, a ako želite potpunu kontrolu nad svojim „visećim“ i „lelujajućim“ delovima – kupite steznik. Šta ćete – očajničke situacije zahtevaju očajničke mere.

Nabildujte se na brzaka

Posmatrajte vaš višak (kilograma) kao siguran dobitak. Veliki je broj muškaraca koji žude za ogromnim mišićima, ali im oni predstavljaju neostvarivi san jer ne mogu da se ugoje. Vi tim kapitalom već raspolažete. Da, znamo da je vaš kapital u stvari mrtav kapital, ali je takođe i potencijalan kapital. Trener slavnih i poznatih, gospodin Gunnar Peterson ima bogato iskustvo sa tonama mrtvog, ali ipak potencijalnog kapitala. Svojevremeno je učinio čuda sa Karmelo Antonijem i Hju Džekmanom (baš za ulogu Vulverina), a takođe je u red doveo i našu omiljenu žensku guzu, odnosno guzu zanosne Kim Kardašian. Za savršen izgled dovoljan vam je Ganerov petnaestominutni trening kojim ćete na brzaka nabildovati čitavo telo, a još jedna pogodnost je što ga možete odraditi bilo gde. A evo i plana treninga..

25 čučnjeva

Serija sklekova do granice izdržljivosti

Serija trbušnjaka (koliko god možete da uradite, ali minimum 25)

100 preskakanja konopca

Seriju ovih vežbi radite bez pauze među vežbama, a u tih 15 minuta poželjno je da uradite makar tri ili četiri serije. Ovo je veoma intenzivan trening koji za cilj ima da pokrene mišiće celog tela, ali i da  ih napumpa ogromnom količinom krvi koje srce pumpa nakon svakog treninga. Da napomenemo ovo jeste instant rešenje, ali kada ste zapušteni, a od plaže vas deli tek nekoliko nedelja ovo je jedan od najboljih načina da koliko toliko zategnete i oživite taj vaš mrtvi kapital.

Ishrana

Kada jedete slanu hranu, organizam zadržava vodu da bi se ta so razložila. Imate dve opcije. Prva je da ne jedete slanu hranu i zamenite je namirnicama koje deluju kao diuretik kao što su lubenice ili celer. Druga je da, ako baš ne možete da odolite slanom, nakon slanog jela pojedete bananu koja sadrži potazijum i koji će sakupiti preostalu so iz organizma, tako da zadržavanja tečnosti neće biti.

Ošišajte se

Još jedan od trikova kamuflaže je i frizura. Pravom frizurom, koja odgovara crtama vašeg lica, možete skinuti bar dva ili tri kilograma, a da se i ne oznojite. Ne savetujemo dugačku kosu, ali ni skroz kratku. Pitajte frizera da vam preporuči frizuru koja bi vam izdužila lice i sklonila akcenat sa zdravih i jedrih obraza. Najbolje je pronaći neku srednju dužinu (malo ispod linije vrata), što će smanjiti oblost vašeg lica. Duže šiške su takođe dobar izbor.

Ipak, da se razumemo, sve su ovo samo privremena rešenja dok svoj prividno savršen izgled ne dovedete do stvarnog savršenstva. Nemojte se suviše opustiti i zapustiti!


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “5 saveta kako da IZGLEDATE DOBRO!

  1. Stigao sam do drugih 10 dana, ali sam se nasao u malom problemu. Ne znam sta da jedem. Znam da proteina ima najvise u mesu i u ribi, ali ne mogu jesti samo to. Zitarice , voce, povrce i ostalo znam da nesmem da jedem. Ako mozete da napisete malo detaljnije sta jos smem da jedem a sta ne smem. Da li npr. jaja smem da jedem, posto sam citao negde da ima ugljenih hidrata, ali ima svega 0,7 g?? Ako i neko drugi ima odgovor moze i da mi posalje na email: gglavaski@yahoo.com ..Hvala unapred