Prosize kapsule

Ultimate Gamer FOTELJA

Gejmeri, danas za vas imamo pravu poslasticu, a ona se zove Ultimate Game Chair. U pitanju je vrhunsko čudo tehnologije namenjeno svima onima koji žele potpuni ugođaj u toku dva, tri, četiri.. sata igranja svoje omiljene igrice. Ultimate Game Chair vam može pružiti taj ugođaj, ali i više od toga…

Za početak ova gejm fotelja opremljena je sa 12 vibracionih motora koji su u potpunosti sinhronizovani sa akcijom u igrici, tako da ćete, osim što igrate igricu, u stvari biti deo nje. Za zvuk se brine sistem 3D stereo zvučnika ugrađenih u samu fotelju,  a ako niste zadovoljni ovim tu su i priključci za slušalice. Kako smo mi shvatili, na ovu fotelju može se prikačiti bilo šta od dodatne opreme koja vam je potrebna za bilo koju igricu.

Adaptibilna je većini konzola uključujući PS2, Xbox, Gamecube, PC, Mac, PS1 i Xbox Live, a ide i uz audio plejere poput iPoda, DS, PSP ili običan MP3 player.

Naravno, osim uživanja u igrici, Ultimate Game Chair pruža vam i uživanje tokom igrice. Fotelja je presvučena kožom, ima prilagođavajući naslov za glavu, dodatak za noge i još jedan na koji možete da odložite džojstik ili šta već koristite kao upraljač za igranje, a naravno, nije ni potrebno pomenuti mehanizam za masažu, jer se takva banalna opcija uz ovo čudo tehnike nekako podrazumeva.

Ako ste ozbiljan gejmer, cena od 400$ za vas neće predstavljati ni najmanju prepreku. Ipak, zauzvrat ćete dobiti pravi mali hedonistički kutak – samo za sebe.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Ultimate Gamer FOTELJA

 1. ovo je prava uzivancija za ljude koji puno sede za kompjuterom.

  kolika je cena donjeg kompleta i gde se moze nabaviti.

  hvala Zvonko.

  • Zvonko, pozdrav! Ova donja zaista jeste RAJ, dobro bi došla i nama neka slična. Ipak, pošto joj je cena 2. 750$ zadovoljićemo se i običnim kancelarijskim. 🙂 Mogla se nabaviti preko sajta www.mypce.com, što je sajt firme koja proizvodi te stolice, ali on nešto nije u funkciji. Pun naziv stolice je PCE Ultimate Gaming Station & Ergonomic Work Space, probajte sa Guglovanjem.
   Pozdrav od M@N!a!

  • Hajde, baš ćemo proveriti, ali pokušajte da pretražite po internetu šta se još nalazi u ponudi one firme, a pogledaćemo i mi pa javljamo. Pozdrav!

Ostavite komentar