Prosize kapsule

Kako piti pivo, A NE UGOJITI SE!?

Većina muškaraca tokom života vodi borbu na mnogim frontovima – porodičnom, poslovnom, ljubavnom.. Ali nijedna borba nije tako naporna kao ona između ljubavi prema svom telu i ljubavi prema pivu. Jedno sa drugim ne ide, ali ni bez jednog od ova dva se ne može. Zato će naša današnja misija biti KAKO PITI PIVO, A NE UGOJITI SE (baš toliko).

Pronašli smo četiri saveta koja će vam pomoći da se izborite sa sindromom poznatim kao PIVSKO STOMAČE, a da se ipak ne odreknete PIVA!

1. Uvek birajte pivo sa manje alkohola. Ona sadrže 103 kalorije za razliku od uobičajenih piva koja u proseku imaju 156 kalorija. Iako ih još nema na našem tržištu dobra „lagana“ piva su Sam Adams Light ili Hainiken Light.

2. Uz pivo pijte vodu. Pićete manje piva, jer ćete imati osećaj sitosti. Zato uvek u pauzi između dva piva popijte čašu vode.

3. Proredite ritual. Ako vaš ritual podrazumeva da pijete pivo svaki dan, jednostavno počnite da ga pijete svaki drugi dan. Ako za vikend izlazite i u petak i u subotu, pivo pijte samo jedne večeri. Dakle, ne morate prestati da ga pijete, samo nemojte da zaređate dan za danom.

4. Veličina je bitna. Kod točenog piva je nezgodno što ga uvek poslužuju krigli koja je za 2 deci veća od regularne doze. Zato pređite na flaširano pivce i nećete uneti 25% kalorija više.

Ko kaže da ne može i jare i pare!?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar