Prosize kapsule

Sebičluk u krevetu? Loša strategija

Da odmah nešto raščistimo-ružno je biti sebičan i samoživ. Je l’ tako? Tako je. Muškarci su u međuljudskim odnosima sa ženama često posmatrani kao stoke koje misle pre glavićem nego glavom i to nije bez osnova; čuli smo mnogo puta kako se žene žale da ih njihovi mužjaci samo zaskoče, za pet minuta odrade šta imaju, posle toga se okrenu na drugu stranu i zahrču. A šta je sa ženom? Njen partner svrši i oseća se odlično, a žena ponekad čestito ni ne ovlaži, a sve već bude gotovo. Nije da sam neki nabeđeni borac za ženska seksualna prava (mada je i to sasvim u redu), ali nisam ni muška stoka. Bar ne u klasičnom smislu.

Dakle, momci, nemojte biti samoživi. Nekim muškarcima je opravdanje za ovakvo ponašanje to što brzo svršavaju. Ako imate takvih problema, upotrebite neki sitan trik. Kada osetite da ste blizu vrhunca, prekinite odnos na kratko, zagnjurite glavu među njene noge i učinite joj jedno kratko oralno zadovoljstvo. Njoj će biti lepo i želeće vas još više, a vaše spolovilo će se umiriti, uzbuđenje će opasti i onda ćete moći da nastavite.

Potrudite se da i nju dovedete do orgazma. Zajednički, istovremeni orgazam je pre izuzetak nego pravilo i tipičan je za ljubavnike koji jedno drugo jako dobro poznaju i koji jedno o drugom zaista vode računa. Dakle, to je retkost. Ipak, to ne mora da znači da ne morate da se trudite. Čak i ako vi prvi svršite, seks nije gotov. Upamtite to. Ona je možda tek tada raspaljena i želi zadovoljenje. Posvetite se njenom telu, uposlite svoje prste, potražite klitoris i G-tačku. Jezik smo već spomenuli, je l’ da? Mazite je po celom telu, neka kao skriveni adut pri ruci bude i neko mirišljavo ulje za masažu, pozabavite se njenim grudima…

Suština seksa leži u opuštenosti. Samo se opustite, dajte mašti na volju i-zadovoljite svoju partnerku. Dok ste posvećeni tom cilju, i vaše telo i libido će se revitalizovati, pa partnerka može dobiti repete mnogo pre nego što očekuje.

Upamtite, niste jedini. Ako partnerka hronično bude nezadovoljna vašim veštinama i posvećenošću u krevetu, neće baš mnogo oklevati pre nego što prvo počne da razmišlja da li sve to može da izgleda bolje, a potom se da i u konkretnu potragu za muškarcem koji će biti pažljiviji, posvećeniji i veštiji. Za vas, kajanje će tada biti jedina reakcija i to prilično zakasnela. Stoga se posvetite svojoj devojci, ženi, MILF-u, babi ili šta već volite, pokrenite u njoj buru strasti i zadovoljstva i rezultati će ubrzo biti tu. To je svakako bolje od strategije izduvanog balona, kojoj je savremeni muškarac inače tako sklon. Jer, priznajmo jedni drugima-svako mnogo više voli naduvan balon koji je čvrst i pred pucanjem nego neki koji je mlitav, izduvan i sparušen. Slažete se? E, pa slažu se i naše žene, tako da pazite šta radite. Nemojte biti izduvani baloni.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.