Prosize kapsule

Najbizarnije SEKS IGRAČKE

Postoje igračke za decu, igračke za muškarce, igračke za žene… i seks igračke. Jasno, sve nam služe da se njima poigramo i život učinimo zanimljivijim, ali ponekad u tome i preteramo. Pogledajte našu listu najbizarnijih seks igračaka i zapamtite – od igračke za čas posla dođe do plačke. Oprezno se igrajte..

Japanske seks lutke

Za 6. 500$ radi sve što želite i uz to – ćuti!

Veštački himen

Kompanija Gigimodo nedavno je na sex toys tržište izbacila veštački himen za sve one dame koje žele da im svaki put bude kao prvi.

Obama dildo

Za 35US$ možete postati vlasnik “Head O State Obama Sex Toy”, zvaničnog Obama dildoa dostupnog u dve varijante – “Presidential Gold” i “Democratic Blue”.

Spandeks vreća za celo telo

Za one kojima lisice nisu dovoljne da bi bili vezani, spandeks vreća u kojoj će biti vezani od glave do pete  – pravi je izbor.

Eko vibrator

Ako je vaša draga ekološki dušebrižnik, za Dan zaljubljenih obradujte je vibratorom na solarnu energiju. Em zdravo, em korisno.. Cena 70$.

Seks simulator

Za sve one kojima pornići nisu dosta, pomoću ovog 3D simulatora koji stimuliše, podešava temperaturu i određuje stepen vlažnosti virtuelni seks postaće stvarno iskustvo. Da biste mogli da koristite ovu napravicu neophodno je da kešnete 150$ i skinete šifru preko običnog Windows Media plejera. Nakon toga ga navučete, pustite filmić i uživate..

Cup nude

Iako bi se prema slici reklo da vas unutar čaše očekuje neka poslastica u vidu griza, pudinga ili šlaga, iznenadićete se kada skinete poklopac. Unutra jeste poslastica, ali ne za jelo.  Kada vam prigusti skinete poklopac i gurnute duboko.. Naravno, u pitanju proizvod japanskog porekla..

Hello Kitty vibrator

Ovaj, ponovo japanski proizvod, u početku je predviđen za funkciju masažera. Međutim, kako zbog se tehničke greške nije uklapao u set masažera s kojima je trebao biti pušten u prodaju, vrlo brzo je zbog vibrirajućih svojstava pronašao drugu primenu…

Krilo jastuk

Još jedan japanski sex toy proizvod. Krilo i jastuk u jednom. Priznajemo, lepo je dremnuti u lepom ženskom krilu, ali mislimo da su Japanci ovoga puta malo preterali.. Cena ovog krila je 142$!!!???!!!

Zlatni vibrator

U pitanju je vibrator od 18-karatnog zlata proizveden u Švedskoj. Cena – od 999$ do 1. 500$.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.