Prosize kapsule

Najbogatije teenage zvezde!

Pare pokreću svet, a evo kako izgleda lista onih koji taj svet vrte od malena. Dame i gospodo M@N!ovci, upoznajte 10 najbogatijih tinejdž zvezda današnjice..

Daniel Radcliffe

Ne znamo da li mu je magija bila od pomoći u zgrtanju prvih 60 miliona američkih dolara, ali činjenica jeste da je mladi Hari Poter do sada zahvaljujući svim svojim trikovima (malo glumačkim, malo marketinškim) sasvim fino opravdao očekivanja svojih roditelja.

Emma Watson

Ok, ovo već postaje sumnjivo. Mora da je po sredi ipak neka magija. Ema Votson je svojom ulogom Hermione u poslednja dva nastavka Hari Potera zaradila ukupno 30 miliona dolara inkasirajući 15 po nastavku. Osim glumačkih angažmana, Hermiona Ema Votson neko vreme bila je i zaštitno lice Šanela, a učestvovala je i u reklamnoj kampanji modne kuće Burberry. Nagađa se da je iz Hari Potera do sada „izvukla“ oko 50 miliona dolara, a koliko će Hermiona još da „muze“ Harija ostaje da se vidi…

Miley Cyrus

Dragi naši, ako niste znali Barbika kao uzor milionima devojčica širom planete i zvanično je prošlost! Sada je to ona, Diznijeva Hana Montana – Destiny Hope, poznatija kao Miley Cyrus! M@N!ovci držite vilice! Miley zarađuje 6. 000 dolara na dan!!!

Mary-Kate i Ashley Olsen

Bliznakinje Olsen svoju karijeru započele su davno, sa šest godina učestvujući u šou programu Full House. Iako u poslednje vreme nisu imale nešto zapaženijih uloga u svetu filma, bliznakinje su se dobro snašle na drugim poljima – moda, kozmetika… a tome u prilog svedoči do sada zarađenih 150 miliona dolara.

Rihanna

Verovatno se pitate otkud ona na ovoj listi, ali ako se u obzir uzme da je mlađana Riana tek započela svoju 22. godinu onda definitivno pripada ovoj listi. Baš kao i 25 miliona do sada zarađenih dolara.

Dylan i Cole Sprouse

Iako za ove momke verovatno niste čuli, oni sa svojih 11 godina prave haos među publikom Diznijeve produkcije, ali su taj haos do sada i naplatili sa 16 miliona dolara.

Dakota Fanning

Dakota Fening za koju svi tvrde da je naslednica Džodi Foster, za svojih 13 godina i 19 filmova do sada je zaradila 15 miliona dolara. Poznavaoci filma za ovu mladu damu predviđaju blistavu glumačku karijeru nalik starim i sve ređim pravim Holivudskim divama, pod uslovom da se ne slomi pod teretom slave..

Hillary Duff

Još jedna od Dizni zvezdica koja svoje bogatstvo meri u milionima jeste i Hilari Daf. Počevši ulogom Lizi Megvajer u seriji za decu, Hilari je sebi utrla stazupopločanu zelembaćima. Uskoro je počela is a pevačkom karijerom, da bi danas od obe zarađivala 12 miliona godišnje.

Vanessa Ann Hudgens

Nakon slabašne uloge Noel u ostvarenju 13 do Gabriele u enormno popularnom mjuziklu “High School Musical”, Vanesa je preko noći izrasla u superstar Holivuda. To dokazuje i njenih 5 miliona bruto vrednosti.

Mischa Barton

Poznata je postala tumačeći ulogu problematične tinejdžerke Marise u hit seriji Okrug Oranž, zarađujući 100. 000 dolara po epizodi. Ukupno je do danas nabrala neka 3 miliona dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar