Prosize kapsule

Razlozi zbog kojih će te ona SIGURNO ODBITI!

Čime je možeš odbiti? Kada bi počeli sa odgovorima verujemo da bi listu završili kroz nekih dve do tri godine uz povremeni update novih razloga zbog kojih bi ti ona mogla reći NE. Ipak, mi ćemo ti predložiti da se ne baviš previše razmišljanjima o tome zbog čega joj se ne bi dopao, jer veruj, mnogo toga je i do nje i njenimh previsokih kriterijuma. Ti se baziraj na 5 sledećih razloga koje smo izdvojili kao najčešće razloge odbijanja na prvu loptu, a nakon što tu zonu izbegavanjem kriznih mesta bezbedno prođeš biće lakše, ali nema opuštanja. U ljubavi do kraja moraš biti IGRAČ. Zanose se oni koji misle drugačije…

Evo pet razloga zbog kojih bi mogao biti odbijen pre nego ti da konačno zeleno svetlo.

Suviše udovoljavanja

Naravno, lepo je to što si ti džentlmen, a ona dama, što ona uvek prva ulazi, prva seda, nikad ne plaća, uvek je najlepša, uvek je u pravu i što je u svemu naj, naj, naj… Laskanje je jedan od puteva ka ženskom srcu, ali to ne znači da u laskanju i udovoljavanju ne treba imati meru. U takvim situacijama (kada si ti otirač) žene brzo gube interesovanje, jer znaju da im ti nećeš ponuditi nikakav izazov i da sa tobom nema takmičenja ni potrebe za dokazivanjem, a to je jedan od jačih ženskih motivatora da sa nekim ostanu u dužoj vezi. Veza u kojoj nema nikakve avanture, nepredvidljivosti i neizvesnosti već samo nepregledna monotonija u kojoj ona tačno zna šta će biti vaš sledeći korak razlog je da vam odmah kaže NE.

Iz očiju vam viri – seks

Kao što se i za neke žene može reći „iz očiju joj viri“, i za muškarce se može reći isto. Iako je seks usputna stanica na kojoj i muškarci i žene vole da zastanu, krajnja destinacija ka kojoj svi idu i tamo teže i da ostanu jeste ozbiljna veza. Jasno, muškarci kada muvaju devojku potajno se nadaju (kao i devojke) da će ona možda biti materijal za nešto ozbiljnije, ali su te nade uvek u senci onih većih – da će vam ona večeras „dati“. Naravno, i one maštaju o seksu sa vama, ali to bolje prikrivaju. Jednostavno, morate potisnuti sve vaše seksualne fantazije koje u tom trenutku imate o njoj i sebi obezbediti prolaz ka drugoj bazi i umesto vriska SEKS!!! dopustiti da u vašim očima pročita bilo šta drugo zbog čega vam neće odmah reći NE. Pa, čak iako ste i želeli jedino SEKS. Možda ona nije…

Posesivnost

Posesivnost je ženski najveći strah. Dominacija jeste jedan od najvećih afrodizijaka, ali onog trenutka kada od dominantnog postanete posesivno-opsesivni manijak u čijem prisustvu ona nema potrebu, ali ni dozvolu da govori, misli i ima svoju ličnost jer vi već sve znate i najbolje i unapred budite sigurni da vam sledi veliko NE! i to ne će vam biti odlična lekcija ne samo za muško-ženske već za sveukupne društvene odnose. Komunikacija je dvosmeran proces, da biste bili slušani, morate SLUŠATI!

Škrtarenje

Još jedan od razloga za odbijanje jeste ako provali da ste teški na parama. To što se žene lože da je ovo vreme ravnopravnosti u kom svak plaća svoje troškove ne znači da trebate da je skinete sa svog „platnog spiska“. Platite joj piće, večeru, taksi, čak i onda kada ona kaže da za time nema potrebe. Norme novog društva su jedno, ali norme ustanovljene vekovima tradicije i drevnim poretkom MUŠKARAC – ZAŠTITNIK, realnost je koja je usađena u genima.

Bivše

Najgora, ali NAJGORA stvar je da tokom večeri pomenete neku svoju bivšu, a kamoli njoj posvetite značajan deo te večeri. Bivše se sa razlogom zovu bivše jer pripadaju vašoj prošlosti, a ona sa kojom ste sada vaša je budućnost u kojoj ona ne želi da bude ugrožena bilo kakvim tragovima te prošlosti. Kao što kaže ona stara „čovek bez prošlosti je čovek bez budućnosti“ i to morate da poštujete, ali to je vaša prošlost sa kojom  ona nema nikave veze. Reč BIVŠA je ZABRANJENA u bilo kakvom kontekstu i konotaciji, jer biste i vi vrlo lako mogli postati BIVŠI.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Razlozi zbog kojih će te ona SIGURNO ODBITI!

 1. Ubi me njena prejaka REC!

  (znaci,bas me briga!) ili u prevodi ona gubi,samo tako ces graditi svoje samopouzdanje jer i ona upravo time jaca svoje,AKO SI MUSKO NEMOJ DA LICIS NA ZENU!

  Nemoj da "cvilis" ili trazis greske,to si jednostavno ti a ona trazi nesto drugo (obicno isto sto je dozivela u jednom prelepom ISKUSTVU pa pati za tim,stvorila je vec projekciju sta bi zelela i to uglavnom trazi na pogresan nacin,predrasudama!),kreni dalje do zlatne medalje,neka se smeje i izadje iz toga jaca,svako ima pravo na to!

  "Imam svoje stavove netrpim tudje lomove u moru je puno riba,neki novi zanos mi svaki dan kroz glavu siba"

  Nikad ali nikad nerazmisljaj sta ona misli o tebi i tvom nacinu zivota,ako nerazumes zasto je to vazno zapitaj se zasto ljudi vole da gledaju tudja posla,pa da bi hranili svoju SUJETU,misle da bolje zive samo zato sto mozda ti zivis na jednostavniji i drugaciji nacin od njih koji je isto toliko vredan kao i njihov ali su umislili da su "bogovi" koji postavljaju standarde(POCNI DA SE SMEJES!).

  Sve ide po zaslugama,mada je moj stav da zena nikad nece biti u rangu sa muskarcem,to nije prirodno a prirodu ne mozemo menjati,sasvim nesto drugo je ravnopravnost medju polovima u pogledu nekih drugih stvari recimo poslovnih ali ce im uvek faliti "zadnji stepenik" da bi postigli on sto je nemoguce!

  Ovo nije atak na njihove vrednosti u drustvu vec realnost,samo se opusti i sta god ti zena kaze,TI ZNAS DA SI MUSKO i sta ti je ciniti a ona nek masta i traga za PERFEKCIJOM!