Prosize kapsule

Tipovi muškaraca na koje žene najčešće OTKIDAJU!!!

Savršen muškarac - napaljen.. ali osećajan

Već smo pisali o fizičkom izgledu i tipovima muškaraca koji bi se većini žena mogli dopasti. Međutim, kako fizički izgled nije sve, već je važno i šta je unutar te lepe glave i zgodnog tela (pri tome ne mislimo na kardiovaskularni, digestivni i nervi sistem), evo 7 tipova muškaraca koji se ženama najčešće dopadaju.

Romantik

Onaj koji je obasipa pažnjom, poklonima, lepim gestovima, mazi, pazi i čini da se ona oseća kao kraljica njegovog srca.

Razlog – Najlepše je biti voljen!

Stena

Onaj koji je dominantan, siguran, zna šta želi, pun samopouzdanja, ima moć, kontrolu i kraj koga se ona oseća sigurno.

Razlog – U nemirnom moru života pravo je olakšanje znati da postoji stena na koju ćeš uvek moći da se osloniš.

Umetnik

On je lud, spontan, nepredvidiv, romantičan, život živi u trenutku, a ljubav do srži!

Razlog – Ona je njegova inspiracija, muza, a priznaćete, biti nečija zvezda vodilja nije malo.

Stranac

On je nešto novo, izazovno, strano, neosvojeno, pripadnik nekog drugog sveta, kulture..

Razlog – izazov sam po sebi, a za ženu svaki izazov vredan je truda.

Buntovnik

On je onaj koji se ne uklapa u norme i ideale, ima svoje stavove, uvek je sam protiv svih i dovoljan sam sebi.

Razlog – opasnost je njegovo drugo ime, a ona voli kako mu to ime stoji. Za promenu, lepo je biti sa nekim ko ima STAV.

Pametnjaković

On je onaj koji osvaja intelektom, duhovitošću i sa kim seks počinje mnogo pre nego se skinu i legnu jedno kraj drugog.

Razlog – zgodno telo je samo meso, a kao i svako meso i telo ima rok trajanja. Pamet je večiti afrodizijak..

Džentlmen

On je onaj koji nikada neće dozvoliti da ona ponese teret njihove veze, a nakon gomile sirovina, emotivnih panjeva i klada, lepo je za promenu biti sa nekim ko je poštuje kao ženu.

Razlog – kavaljeri nikad ne izlaze iz mode.

E, sad, jako je važno to kako ćeš protumačiti i primeniti ovaj tekst. Naš savet ti je da naučiš da budeš svaki od ovih sedam tipova muškaraca, jer je to onaj PRINC NA BELOM KONJU o kome one u stvari maštaju i za kojim tragaju. Od svakog od navedene sedmorice pokupi bar 10% onoga što oni jesu i videćeš, bićeš na konju za čas. I što je najvažnije, uz sve to što prisvojiš OSTANI SVOJ, jer žene ne žele da ti budeš ONI, već samo KAO oni. Srećno…

Žene - čekajući savršenog muškarca

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Tipovi muškaraca na koje žene najčešće OTKIDAJU!!!

 1. Da se nelazemo,zene ce uvek teziti da sve ove "tipove" objedine a kako to rade nego preko veze,avantura i braka.

  Za vezu ce najcesce traziti nekog romantika jer im je paznja jako bitna zatim neku "stenu" da je usmerava i pokupi neka nova iskustva,moze i buntovnik ako se stavovi poklapaju.

  Za avanturu ce najcesce traziti stranca koji se dobro zabavlja i umetnika da dozivi malo zivot na jedan "otkacen" nacin.

  Za brak ce najcesce traziti dzentlmena jer se postovanje i raumevanje gradi kroz njega,zatim pametnjakovice koji su sposobni da je uvek nasmeju ali isto tako i da mnogo nauce sto je kasnije vazno ako se porodica prosiruje.

  Sto ljudi,sto cudi mnogi misle da je to ono pravo a ispostavi se potpuno nesto drugo,idealna veza i brakovi nepostoje cak mnogi i dobro funkcionisu iako su dosta drugaciji,jedini razlog tome je sto trpe teret zivota u kom nece da budu potpuno slobodni,slicno se slicnim raduje,navike i pogled na svet zblizi ljude onako sudbinski ali ipak danas sve ima svoju cenu,preko svega se gazi jer sto bi u jednom stihu rekli Beogradski Sindikat SVE POCINJE SA NOVCEM I SVE SE ZAVRSAVA SA NOVCEM,za divno cudo to je realnost a upravo je to postalo glavno merilo!

  Ne bi da se "tipizujem" ali ako je nesto nama bitno kod zene,svakako nije ono sto bi one od nas ocekivale jer mi njih vise dozivljavamo kao potrebu da su tu kraj nas u odredjenom trenutku dok one ocekuju savrsenstvo ili ti PRINCA NA BELOM KONJU,a sa kojim drugim razlogom nego sa onim u njihovim osnovnim nacelima,JA BIRAM JER SAM ZENSKO,TVOJE JE DA SE DOKAZES,znaci zena ti isplanira citav zivot i kako onda da nepobegnes u PM jer mi nismo idealisti,nego samo obicni realisti.Muskarci su sa MARSA a zene sa VENERE neko rece,pre bi rekao muskarci su za ZEMLJE a zene su sa NEBA!

 2. Ipak je sve u pronalazenju slicnosti i dopunjavanju razlicitosti dvoje ljudi. Ni muskarci a ni zene nemaju unapred utvrdjenu semu po kojoj im se neko dopadne ili ne…Sve je unutra…sve je u dusi. Musko-zensko ili se pronadju da prija obostrano ili ne. Cast izuzecima koji radi novca ili nekog drugog interesa mogu da planiraju tj. da se udvaraju samo onima sa spiska neophodnih karakteristika…Ali, nije nima lako…verujte. Oni nikada ne zive…nikada ne osete sta znaci imati nekoga ko ti nije "nista" a u NJEMU-NJOJ IMAS SVE …e to treba doziveti i za to vredi ziveti…
  Pozdrav svima koji se ponasaju iz duse i onakvi kakva im je priroda pa kako bude…kod mene su takve osobe za ogromno postovanje….