Prosize kapsule

Spavao si sa najboljom prijateljicom!?

Veliki znak pitanja koji stoji nad temom muško-ženskog prijateljstva nedoumica je koja neće u skoroj budućnosti biti razrešena. U principu, njeno razrešenje i nije toliki problem. Samo se treba pomiriti sa činjenicom da je prijateljstvo između žene i muškarca jednostavno nemoguće, jer koliko god vi to želeli tu se ipak ne radi SAMO o prijateljstvu – bar sa jedne strane. Ipak, pošto znamo da će nas sada zaskočiti svi vatreni protivnici ove teorije, dalje se nećemo upuštati u temu mogućnosti i nemogućnosti, već ćemo odmah preći na deo u kome se naša verzija pokazala tačnom i vi ste spavali sa svojom najboljom prijateljicom. I šta sad?

Kao prvo, veoma je važno shvatiti sledeće. Muško-žensko prijateljstvo veoma je nalik pravoj vezi muškarca i žene. Vi ste najbolji prijatelji, veliki deo vremena provodite zajedno, izlazite zajedno, poznajete jedno drugo veoma dobro, pričate o svemu, vodite duge razgovore u noć… i jedino što tu nedostaje da bi vaše prijateljstvo zvanično postalo veza jeste seks. E, sad, kada dva muškarca imaju ovakav odnos do seksa naravno neće doći (osim ako…hmm, znate već) i to će i biti samo prijateljstvo. Međutim, kada je reč o muško-ženskom prijateljstvu pitanje seksa je uvek otvoreno. Kada dođe do njega, najvažnije je da sa sobom raščistite – da li vam se samo omaklo (muškarcima se to dešava) ili tu ipak ima nešto više.

Dan posle

Ceo problem oko seksa sa drugaricom u stvari se rešava tog prvog dana. Bez odugovlačenja, bez premišljanja i zbog sebe, ali i zbog nje morate jasno postaviti stvari. To je bio seks i ništa više, naravno ako sa vaše strane zaista nema ničega. Morate shvatiti da ona ono što se desilo verovatno vidi kao moguću naznaku neke ozbiljnije veze u budućnusto i da bi vas rado nazvala svojim DEČKOM. Upravo zbog ovoga, ako vam je stalo do prijateljstva trebate joj objasniti da tu nema ničega i da se ničemu ne nada. Naravno, velika je verovatnoća da će vam nakon tog objašnjenja olupati obližnju vazu o glavu, ali dajte joj vremena. Ako je i njoj stalo do vašeg prijateljstva, nakon što se izduva sagledaće stvari realnije i polako će se sve vratiti na svoje mesto. Mada, iskreni da budemo, teško da će ikada to biti ono prijateljstvo kao nekada.

Šta raditi?

Ako ste odlučili da među vama ne može biti ništa više od prijateljstva neophodno je da se tako i ponašate. Ne dovodite je u nezgodne situacije, ne izazivajte, ne podgrevajte lažne nade i što je najvažnije NEMOJTE BEŽATI. Od neprijatne situacije najlakše je pobeći, ali to ne rade pravi muškarci. Trudite se da se ponašate kao i ranije, ne upadajte u situacije koje bi se lako mogle pretvoriti u novu šansu za seks, u društvu je uvek predstavljajte kao vašu dobru prijateljicu, i na kraju pronađite novu devojku. Njom jednostavno i sebi i njoj izbijte iz glave tu mogućnost da biste ikada mogli biti nešto više od prijatelja. Nije lako, znamo, ali samo se odlučnim i jasnim nastupom možete izvući iz ovakve situacije. Nema tu mesta neodlučnosti, dvoumljenju.. u pitanju su životi i osećanja, a njima se ne treba igrati. Uostalom, ko zna sa kakvom devojkom imate posla. Možda vas je prebolela već sledećeg jutra za doručkom, a možda i sada i visi na vašem prozoru gledajući vas dok čitate ove redove. Jeste li proverili?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.