Prosize kapsule

Kako sakriti pivski stomak ODEĆOM?

Iako su nekada bili simbol prestiža i imovinskog statusa, pivski stomaci se danas nalaze na stubu srama u iščekivanju da ih besni fitnes treneri kamenuju svojim iscrpljujućim treninzima i nutricionističkim programima. Vremena se menjaju, šta ćete… Kako nastaje pivski stomak svi znamo – iće i piće. Takođe, znamo i kako se skida – dijeta i treninzi. Međutim, šta ako ste vi neki lik kome pivsko stomače ne smeta i čak voli da ga nosi, a samo bi ga u pojedinim situacijama malo kamuflirao. Evo nekoliko saveta kako to da uradite.

Nosi veću odeću. Šira odeća će prikriti linije tvog stomačića, ali ipak, nemoj preterivati sa veličinom. Najbolje je da ti odeća bude za broj ili dva veća.

Nosi prave boje. Tamne pantalone, svetla majica – dobitna kombinacija.

Ne upasuj majicu. Na ovaj način dobro znano “prelivanje” neće doći do izražaja.

Ne nosi uske majice. Znamo da bi voleo da naglasiš svoje moćne mišiće, ali ovog puta u prvi plan će doći jedino trbušni “mišići”.

Pruge – samo vertikalne. One te izdužuju i stanjuju.

Ipak, verovatno najefikasniji način da skreneš pažnju sa svog stomaka jeste osmeh. Ako okolo budeš šetao svoje stomače sa ponosom i bez trunke sumnje u sebe i to da li ti dobro stoji ili ne, veruj nam, tvoj stomak niko neće ni primećivati. Sve je u stavu…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako sakriti pivski stomak ODEĆOM?

  1. Pingback: Pivski stomak – kako ga sakriti? « Top saveti za muškarce