Prosize kapsule

Seks poze za G tačku

Želite da joj pružite orgazam za pamćenje? Zadovoljstvo koje će garantovati da NIJE FOLIRALA? Probajte neku od seks poza kojima direktno stimulišete njenu G tačku…

Otpozadi

Bilo da je u pitanju „doggy style“ ili klasična „kašika“, važno je da ulazite u nju kada je ona vama okrenuta leđima. Penis bi trebao da trlja prednji zid vagine, a od pomoći je i ako joj malo pridignete kukove kako biste naciljali bolje.

Ona GORE

Osim što se oseća dominantnije, žena će u ovoj pozi nesvesno sama podesiti vaš penis prema njenoj G tački, a vi ćete ispasti seks maher koji zna šta radi.

Pete iznad glave

Za ovu pozu je potrebno malo razgibanosti, ali dobar orgazam ima svoju cenu. Počnite sa misionarskom pozom, nakon čega ona lagano podiće noge i naslanja ih na vaše grudi stavljajući stopala na vaša ramena. Zatim se maksimalno privucite njoj kako bi penetracija bila najdublja. Upravo zbog dubine penetracije, ali i ugla pod kojim penis ulazi u vaginu, ova poza izuzetno stimulativno deluje na njenu G tačku.

Fuzija

Ovo je još jedna od tantričkih seks poza, a podrazumeva sledeće. Sedite ispruženih nogu napred oslanjajući se rukama iza leđa. Ona vas sada u stilu kaubojke zajaše, takođe se oslanjajući rukama pozadi. Sada se, tako spojeni, oboje opružite nazad što više možete i počnite sa nabijanjem. Iako je ova poza veoma zamorna i teško ju je održati duže vreme, zbog ugla penetracije deluje na njenu G tačku – MOMENTALNO.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.