Prosize kapsule

Šta žene žele?

Odgovor na ovo pitanje bio bi daleko lakši kada bi i one same znale šta je u stvari to što one žele. Ovako, jedino 100% pouzdano može se  tvrditi da žene uvek žele – više. Žele više od prijateljstva, više od posla, više od veze, a najviše od VAS? Naravno, ne nadajte se tome da ćete od nje ikada tačno saznati šta je to VIŠE. Jednostavno, one žele MOĆ.

Za razliku od muškaraca koji funkcionišu po jednom veoma praktičnom mehanizmu – što jednostavnije to bolje, žene su sklone komplikovanju, uz iskonsku želju da od muškarca kog su dobile stvore muškarca o kom su sanjale. U toj misiji rukovode se klasičnim ženskim oruđem i oružjem manipulacije, podsvesne sugestije i obrnute opsihologije ili ako vam je ovo teško za tumačiti, u pitanju je klasični princip dresure – bič i stolica, a vi ste poslušni kralj džungle u kojoj ona polako zavodi svoju diktaturu.

Ono što žene ne razumeju jeste činjenica koju je čak i nauka potvrdila – na ljude se nakon pete godine života teško može uticati. Ipak, one će pokušati. Tako se čak 90% žena ulazeći u novu vezu koristi šemom koju izgleda dobijaju nakon nedeljnog sastanka svih žena na kom u frenetičnom magnovenju satima ponavljaju u delirijumu – Princ na belom konju postoji, princ na belom konju postoji… Šema je vrlo prosta i sigurni smo da će se bar jedan od vas petorice u njoj pronaći. Prva stavka je LIŠAVANJE MUŠKARCA SVIH OBELEŽJA NJEGOVE SLOBODE. Tako će se prvo na udaru naći ono što vam je do sada bilo i najdraže, neki sinonim za ono što vi jeste. Najčešće je to kosa, vaš stil oblačenja, vaša gitara, motor… Iako deluje bezazleno, stvar je veoma ozbiljna. Ovo je u stvari prvi i najveći test koji ćete proći (ili pasti). Ako se odreknete onoga što jeste njoj će to biti siguran dokaz da vam je stalo do nje. Tako se hiljade jadnih muškaraca odreklo svoje buntovničke kose, mladalačkih snova, pa na kraju i sebe da bi ih ona šutnula nakon dva meseca i otišla sa nekim drugim, boljim. Iskoristite to kao nauk – nikada se ne odričite onoga što jeste ni zbog koga, koliko god vam taj neko delovao idealno i kao ostvarenje svih vaših snova. Jednom kada se probudite iz tih snova shvatićete da ste prodali jedinu osobu kojoj je zaista stalo do vas – sebe. Ne prodajte se lako!

Sledeći na udaru su vaši prijatelji. U jednom trenutku shvatićete da je sve manje njih, a sve više nje. Ona se ne oseća sigurno u njihovom prisustvu. Zato će se ili potruditi da vas u potpunosti odvoji od njih ili da ih pretvori u svoje prijatelje. Ipak, kao što kaže ona stara – neprijatelja uvek drži bliže sebi od prijatelja. Kontrola je velika stvar.

Zatim, na red dolaze vaše stare navike koja će jednu po jednu zameniti nekim novim. Nekim koje bi ona volela da njen muškarac poseduje. Sad, da li će to biti romantični filmovi ili ekstremno planinarenje zavisi od tipa žene na koji ste nabasali. I na kraju, kao neki vid predbračnog ugovora na redu je vaša porodica. U principu, ovde funkcionišu slični mehanizmi kao kod prijatelja, jedino što je u pitanju ozbiljnija stvar, pa će i ona biti za trunku ozbiljnija.

I evo nas kod odgovora na pitanje ŠTA JE TO ŠTO ŽENE ŽELE? Odgovor jednostavno glasi – SVE! Ipak, ako im to ne pođe za rukom, a velika je verovatnoća da neće, pristaće i na polovično rešenje, ali nikada neće odustati od svoje večne misije. Čudan ti je taj ženski entuzijazam.. Naš savet za kraj je sledeći. Nikad ne pristaj na sve njihove zahteve, ali isto tako nemoj ni odbiti svaki. Za dobru vezu potrebno je mnogo razumevanja i obostranog truda. Uostalom, zato dobre veze i viagra canada prescription jesu tako retke. A kada primetiš da zastranjuju u njihova poznata „ideološka učenja“ i nastoje od tebe stvoriti nešto što nisi, samo ih uposli. Besposlen pop i goveda krsti… Veruj, brzo će zaboraviti sve svoje sulude ideje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Šta žene žele?

 1. Odlicno receno,sve pohvale ali tu lezi jedan mali problem gde zene pokusavaju da svog “dragog” pretvore u princa na belom konju ali da to ipak nebude jednostavno,u sustini one vole da muskarci pokazu cvrst karakter.Na kraju se ispostavi suprotno,ona je tezila da ga “izmeni” ali je on ostao svoj,takvi su za njih frajeri koji su u svakom trenutku korak ispred a posto su zene po prirodi radoznale i uvek teraju po svom dok mogu,ako njenu “ofanzivu” na tvoju slobodu vesto iskoristis protiv nje,prakticno ces je izludeti.Zasto?
  Zato sto te nije promenila kako je zamisljala (isplanirala),sto ti nije spustila samopouzdanje,sto se oseca nemocno,sto je pokusala sve a i dalje je privlacis upravo zbog toga.Ovo je vrlo karakteristicno za zene koje “pucaju” na visoko,spolja atraktivne a iznutra proracunate,posto te nisu “smotale” u njihovim ocima si pravi muskarac,sa takvima brzo odlaze u krevet i luduju do besvesti.
  Oni koji se brzo promene zbog zene ubrzo postanu dosadni i iskorisceni,takozvani papucari koji nikad nisu autoritet a zene na takvima grade svoje samopouzdanje i raspodeljuju muskarce u dva tabora na one koji su im kao “drugarice” i na one koji su za njih “muskarci”.
  Najvaznije pravilo glasi:Nikad se nemenjaj zbog zene osim ako zelis nesto na sebi da promenis pa se to poklapa i sa njenim vidjenjem,sloboda je nezamenjiva i za nju treba ziveti ako ti je neko uzme onda te i kontrolise!
  Ako zena vec hoce princa na belom konju nek nadje nekog bogatasa,sve ce imati sto je oduvek zelela,zar ne,sve je na prodaju ali onda za nju to vise nije interesantno,sta vise takvi uglavnom nisu verni samo jednoj zeni a ona bi upravo suprotno,samo njen i sve ostalo!
  Polako ali sigurno zene idu u pohod u svemir,malo im je pa bi i zvezde sa neba da skinu,pitam se samo koji ce “srecnik” tamo da ih ceka (haha).

  • To je upravo ono što smo hteli reći tekstom "Zašto dobri momci uvek izvise". Pozdrav za Incognita!

  • incognito govori istinu zenama je u krvi da neprestano ispituju nase samopouzdanje ako je ono veliko ostaju tu gde jesu ako osete slabost obrisace pod sa tobom muskarci ako ginete za njom neka je bar vredna toga pozdrav

 2. Incognito, opismeni se !
  Za one koji zele zensko misljenje, ovo veze s vezom nema. Vezu ne cini jedna zena. Uostalom, ako se ona menja, radi vas, mogli bi i vi vas ponos da spustite malo i ulozite pola sata price sa njom, umesto sto ostavljate nebulozne i neiskusne komentare. I treba da vas otkanta kad ste takvi zadrti balkanci. Pih