Prosize kapsule

Ikona stila – ROBERT PATINSON

Pazite, nemojte nas pogrešno shvatiti. Pojava mlađanog Patinsona,vampira kultne Sumrak sage, u nama podstiče instinktivnu potrebu za povraćanjem i jača godinama potiskivani ubilački nagon. Međutim, prethodne godine pokazale su da ovaj 23-ogodišnji Britanac ipak ima nešto, ma koliko god mi to NEŠTO ne videli. Uprkos svom ljigavom izgledu, sklonosti ka nekupanju i za trunku neobičnijoj sklonosti i vezanosti za svog psa, Patinson već drugu godinu ne silazi sa pozicije najpoželjnijeg, ali i najbolje stilizovanog muškarca. Dakle, možemo ga ne voleti, ali vriska, cika i dame u nesvesti govore u prilog tome da MALI IPAK ZNA ŠTA RADI. Pa, da vidimo kako to radi. Možda nešto i naučimo…

Jasno, vampiri su zbog nečega cool i žene se očigledno lože na fenomen večno-živog krvopije. Razlog – lik siše krv doživotno, ideal ka kom stremi većina žena! Šalu na stranu, u jednom istraživanju pronašli smo podatke zbog kojih se žene lože na vampire. Ima tu svega, od seksi ispijenog izgleda i bledila njihovog lica, toga kako im stoji odeća (nemojte zaboraviti da su vampiri modno evoluirali – plašteve su zamenili brendiranim krpicama), mistike, i omiljenog darkersko-mračnjačkog karaktera koji se vezuje za sortu koja živi noću, a spava danju. Robert Patinson svoju slavu stekao je upravo tumačeći ulogu vampira u čuvenoj Sumrak sagi, i zbog toga su mu milioni usplahirenih šiparica pripisale sve gore navedene odlike. Jednostavno, dečko nije Robert Patinsom- glumac, već Robert Patinson – vampir.

Naravno, statusu ikone pridoneo je i vešti marketing koji je uspeo čak i njegove mane da prikaže u pozitivnom svetlu i da ono zbog čega bi neko drugi sigurno goreo na lomači, obavije velom misterije, a svi znamo da su skrivene poruke, nedokučive istine, uostalom bilo šta što je u stanju da pobudi radoznalost, najveći ženski afrodizijak. Upravo zbog ovoga Robert Patinson i jeste IKONA STILA.

Što se tiče modnih detalja kojima upotpunjuje taj status, navešćemo sledeće. Njegovom stilu uveliko doprinosi njegov izgled. Mršav je, tako da mu odela i džins odlično pristaju, a on ih vešto kombinuje mešajući različite stilove stvarajući neki svoj. Standardna kombinacija Roberta Patinsona bio bi lagani sako u sivoj, teget, crnoj ili nekoj živoj boji uparen sa majicom koju bi većina nas nazvala krpom, što ona svakako nije. Patinson „fura“ taj neuredni izgled, pa je majica uglavnom raskopčana do sredine grudi ili makar „razdrljana“. Uz sako i majicu najčešće kombinuje farmerice ili sportske pantalone, a svemu tome dodatno šmek daje njegova jedinstvena frizura. Što se tiče boja, kontrasti su ono čime Patinson od sasvim obične pravi THE kombinaciju. Da vas ne bismo dalje zbunjivali, pripremili smo vam fotogaleriju koja će vam lepo objasniti – u čemu je tajna stila Roberta Patinsona?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar