Prosize kapsule

Ne diže mi se kad navučem kondom. Pomagajte!

Još jedno u nizu pitanja koja smo često razmatrali jesu i problemi sa „dizanjem“ odnosno „nedizanjem“. Ipak, u moru svih situacija sa erekcijom, tj. bez nje, zaboravili smo na problem koji je podjednako važan, a na koji nas je podsetio jedan od naših čitalaca kome ovaj tekst i posvećujemo – umesto odgovora. U pitanju je problem sa gubitkom erekcije nakon što navučete kondom. Evo naših razmišljanja i saveta na tu temu, a ako vi imate još koji, slobodno dodajte. Našem prijatelju će svaka pomoć dobro doći…

Usled čega dolazi do problema?

Iako nismo medicinski potkovani, na osnovi M@N! to M@N! verujemo da ti naši saveti sigurno mogu pomoći. Problem sa gubitkom erekcije nakon stavljanja kondoma ne može imati nijedan drugi uzrok do psihičkog. Iako će neki možda ovom psihičkom uticaju dodati uticaj neodgovarajućeg kondoma, šanse da to bude razlog su minimalne. U svakom slučaju, tako bi problem bilo najlakše rešiti. Promeni par različitih kondoma i lako ćeš otkriti da li je do kondoma ili do tebe. Ako je u pitanju kondom SUPER, a ako si u pitanju ti, evo o čemu je reč..

Seks je u neku ruku uvek dokazivanje. U zavisnosti od stepena samopouzdanja, ali i iskustva zavisiće i to kakve rezultate pokazuješ. Upravo zbog toga što postoji svest o tome da sada pre njom trebaš da daš sve od sebe, čest problem mnogih muškaraca jeste blokada koja najčešće rezultira gubitkom erekcije. Impotencija tvog penisa uveliko je povezana sa impotencijom tvog ega. Zašto ti erekcija pada onog trenutka kada navučeš kondom? Zato što navlačenje kondoma simboliše skori početak seksa i u tom trenutku sva ona panika koju si sebi nabio tokom predigre i razmišljanja o tome kako ćeš se pokazati, da li ćeš zakazati, da li ćeš biti dovoljno dobar i šta će ona misliti stupaju na delo – a ti GUBIŠ EREKCIJU.

Ovo uopšte ne mora zavisiti od broja devojaka s kojima si bio, mada je činjenica da se češće dešava onima koji su imali manje seksualnog iskustva i onima koji imaju manje samopouzdanja.

Kako srediti stvar?

Kao i uvek – vežbom. Ako ti se ovaj problem često ponavlja, evo nekoliko saveta koji će ti sigurno pomoći. Prvi je da vežbaš sam sa sobom. Pusti pornić, zavali se i navlači kondom sve dok ne uspeš da održiš erekciju sa kondomom na penisu. Polako sa pornića pređi na devojku i pravi seks, a kada god ti „sprava“ ponovo zakaže, ti ponovo vežbaj. Drugi predlog je, po nama i najbolji. Pusti da ti devojka stavi kondom. Malo seksi igrica kojima će ti zahuktati motor uvek je efikasno rešenje. Pazi, i njoj je važno koliko i tebi, zato ne treba da ti bude glupo da joj zatražiš tako nešto. Ipak, najvažnije je da problem rešiš u svojoj glavi. Moraš podići svoje samopouzdanje, a to ćeš najlakše postići ako pre seksa eliminišeš svaku pomisao na to ŠTA ĆE BITI. Krkni joj ga i ne razmišljaj! Ako baš ne možeš da se rešiš mračnih misli drmni nešto žestoko i baci se na posao. Samo pazi da ne preteraš sa žestinom, da ne zakažeš u potpunosti.

Dakle, da zumiramo – ako nije u kondomu, problem je u tebi. Rešićeš ga ako se opustiš i shvatiš da nisi jedini koji razmišlja o tome kako će se pokazati ( o tome razmišlja i ona, ali i svaki, pa i najMAČOM@N! kog poznaješ). Praktični saveti – vežbaj navlačenje masturbirajući uz porniće ili pusti da ti ga ona navuče. Najgluplje što možeš da uradiš jeste da se nakon prvog puta uzentaš i da više i ne pokušavaš.

Ima li još ko šta da doda?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

19 komentara na “Ne diže mi se kad navučem kondom. Pomagajte!

  • Nema na čemu, nadamo se da će još neko nešto dobaciti. 🙂

 1. Interesuje me jos jedna stvar da li devojka moze da zatrudni ako su joj plodni dani a pri tom muskarac ne svrsi u nju?

  • Postoji mogućnost zbog semene tečnosti koja izlazi i pre ejakulacije tokom odnosa, ali ta mogućnost je izuzetno mala. Naravno, podrazumeva se da muškarac nema kondom. Pomalo nas brineš, ali shvatićemo ovo kao raspitivanje u informativne svrhe.. 😉 Pozdrav od M@N!a!

 2. Zanima me kako da navucem kondom?? Da li treba da spustim kozicu ili samo normalno da ga stavim? hvala

  • Spustiš kožicu Lazare. Pogledaj tekstove Kako se stavlja kondom. Imaš sve lepo objašnjeno + slika + video! Na sve smo mislili! 😉 Pozdrav!

 3. Pingback: Saveti za zdravu spermu | Muški magazin - M@N!

 4. Ja sam nažalost problem rešio ne korišćenjem kondoma. Mada mi se i bez njega uglavnom teško "budi" prvi put sa nekom devojkom. Tek treći je siguran :). Što se tiče teme, pored toga što se slažem da je uglavnom psihički problem, mislim da postoji šansa da završetak kondoma oteža dolazak krvi, zar ne?

 5. Pingback: Kondomi za POTENCIJU! | Muški magazin - M@N!

 6. Ja imam sličan problem, samo što ja često izgubim erekciju za tih nekoliko sekundi koliko mi treba da skinem gaće i izvadim kondom iz kesice, ali ako uspem da ga navučem nije mi problem da održim erekciju. Jel mi možete dati neki savet za ovu situaciju?

  • Raki,

   Pokusajte da ti devojka stavlja kondom tokom predigre, dok se mazite.

 7. Pokusao sam da 1x i ona mi je stavila ali je se spustio….dakle jel moze 2d vina..i cepaj..jel tako??????

   • MENI JE U TOKU SEXA PUKO KONDOM AL NA SVU SRECU PA SAM PRIMETIJO PA NISAM SVRSIJO U DEVOJKU NEGO SAM STAVIJO DRUGI

 8. hehe lepo je videti da se i drugima desava ono sto i meni, doduse meni se to desilo samo sa jednom devojkom, pa sam bio utripovan zasto mi se to nije desavalo na pocetku, al dobro.. i da, problem jeste u glavi, njoj je bio prvi put, ja sam hteo da se dokazem i bilo je sta je bilo ali sam to resio tako sto kad mi se spusti, kazem joj da dodje preko mene, ljubimo se mazimo se, tad mi se digne i onda je sve ok..

 9. Evo saveta:
  1.Posetirs bolnicu
  Pa ako tako ne resis problem tu je
  2.Psihijatar
  Svaki AMERIRKANAC ima svog licnog psihijatre al ne zato sto su bolesni vec zbog problema dakle sto to tako nebi bilo i na balkanu Vidi da to bude zenski psihijatar jer smatram i mislim da zene mogu da rese taj problem.

 10. Da se nadovezem na predhodni komentar: Nemoj da protumacis to: zenski psihijatar pogresno. 🙂