Prosize kapsule

Šta žene ne vole u seksu?

Seks je uživanje i tu nema spora. Ipak, nije sve tako jednostavno. Postoji nekoliko stvari koje uvek morate imati na umu, jer upravo one vaše uživanje mogu pretvoriti u apstinenciju. Verovali ili ne, žene se u seksu plaše sledećeg…

Novo – klizav teren

Sasvim je ok, čak i pozdravljamo ako ste u krevetu inovativni, kreativni i otvoreni za brojne nove mogućnosti. U najmanju ruku, vama ogroman deo naših tekstova nikada neće zatrebati! Ipak, uvek morate biti oprezni sa novim. Vi možda jeste spremni, ali neka istraživanja pokazuju da najveći broj žena NIJE, da im je potrebno neko vreme da prihvate NOVO i da se na njega naviknu. Jednostavno, plaši ih. Zato, nemojte nikad bez ispitivanja teritorije nepozvani zalaziti na nju. Mogao bi vas pojesti MRAK!

Davljenje

Priča o davljenu kao dodatnom stimulansu seksualnom užitku odavno je poznata. Smanjuje se dotok kiseonika, čula i osećaji postaju intenzivniji, adrenalon šiba… Ipak, ako ona ne zna za vašu sklonost ka ovom fetišu i inače ga ne praktikuje, teško da će vas u trenutku davljenja videti kao dobrog ljubavnika. Pre će pred očima imati sliku davitelja..

Analne radnje

Analni seks je uvek osetljiva zona. Vi ga volite jer je uže, ali da li ga i ona voli? Naravno, može ga zavoleti, ali ako je nenajavljeno isprepadate uletom u pogrešnu rupu, budite sigurni da neće.

Seks igračke

Sve seks igrice, seks rekviziti, fetiši.. tu su da vaš seks učine maštovitijim, zanimljivijim, jednostavno boljim. Međutim, za sve od navedenog treba vreme. Vreme da se ona privikne, da joj uđe pod kožu i postane nešto u čemu će uživati – sa vama. Pružite joj tu priliku, pomozite joj da zavoli dobar seks – lagano. Da biste lakše shvatili o čemu pričamo, stavite se u njenu poziciju. Da li biste vi voleli da neočekivano upoznate ljubav Gospodina Vibratora duboko u sebi???

Dirty talk

Možda je malo ili mnogo bezobraštine vaš put do savršenog orgazma, ali isto tako možda će ona misliti da joj sledi umlaćivanje do smrti. Dirty talk dozvoljavamo, ali tek kada proverite da je to i njoj ok.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Šta žene ne vole u seksu?

  1. Pingback: Najčešći SEKS MITOVI! | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Prvi seks - šta i kako? | Muški magazin - M@N!

  3. Posle seksa uvek budite pored nje bar na 5min. Ako npr. odmah posle toga odete da zapalite cigaretu, biće joj neprijatno.

  4. DAFUQ?! Kakva je bre to zena kad ne voli i ove 5 stavke? Monahinja/opatica?!

    Jos jedan savet,ako muskarac voli ove stvari,ne verujem da ce naci zenu koja ih ne voli,logicno,nisu mu ciljna grupa!