Prosize kapsule

Lucy Pinder vs Danielle Lloyd

Dragi naši, ovog puta pravimo presedan! Za razliku od svih dosadašnjih tekstova u kojima je M@N! bio vaš DOKTOR ZA LJUBAV, u ovom tekstu mi savet tražimo od VAS!!! Nalazimo se u teškoj dilemi i MOLIMO VAS da nam pomognete…

Tokom prethodnih meseci, vašeg omiljenog M@N!a vezivali su za brojne slavne seksi cice. Bilo je tu Pamela, Žizela, Alesandri, Kimica, Monika, Anđelina, Karolina, Larisa, Džesika Albi, ali i Biel, zatim poneka Karmen, jedna Holi, nezaobilazne Megan i Adriana, i naravno bikini misica – Bar Rafaeli. Rekao bi čovek da smo uživali u svim najlepšim devojkama koje svet ima. Ok, i jesmo… Ipak, samo mi znamo da je u moru svih tih riba, naše muško srce oduvek pripadalo samo jednoj – Lucy Pinder! Sve dok juče sasvim slučajno nismo nabasali na nju – Danielle Lloyd…

Pomagajte! Da li biste vi ostali verni Lucy ili bi ste je zbog Danielle otkačili BEZ RAZMIŠLJANJA!!!???

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Lucy Pinder vs Danielle Lloyd

 1. Samo "lud" covek je ne bi otkacio a da se pritom vec nije na drugu zakacio (haha).

  Kad malo bolje razmislite,sta je to kod zena sto bi vas uvek teralo da ih menjate.Za razliku od nas one po prirodi traze maksimum od muskarca,prolaze kroz razne veze i avanture kao nikad im nije jasno kako su mogle da budu sa nekim jer su naisle na takoreci nesto "bolje",pa niko ih nije terao a one stalno traze opravdanje da zasluzuju savrsenstvo kad vec tako govore.Muskarci uvek traze nesto atraktivnije ali je u principu sve to isto,sve one lice ko jaje jajetu po svojoj spoljasnjosti sa sisama do zemlje,zadnjicom kao lubenice,licem kao sa plasticne operacije i telom kao da ih je Mikelandjelo izvajao,mozda zvuci pomalo grubo ali osvrnite se oko sebe i videcete hordu preslikanih barbika koje su u fazonu kao neke boginje koje su sisle sa Olimpa!

  Da li je lepota postala ideal svake zene,naravno da jeste,to je nacin da se nadomesti sve ono u cemu je "suplja" ili bolje receno praznoglava cast izuzecima.Da nebude zabune,lepa i negovana zena je i normalna zena ali ukusi prelaze granice kao da je to muskarcima na prvom mestu!

  E sad pogledajte sve te slike raznih devojaka polunage i nage sa laznim osmehom ispred objektiva profesionalne kamere,nadjite jednu razliku izmedju njih a da sustina poziranja nije ostala ista.

  SVE JE ISTO,SVE JE DOSADNO,SVE JE PRESLIKANO I SVE SE U NEDOGLED PONAVLJA.

  Nekaze se dzabe svaka roba ima svog kupca,mozda nas fizicki mnogo vise privlace nago mi njih ali one tome teze da nam mame uzdahe,zato ih prvo vidimo u krevetu a za kasnije ko zna dok je kod njih obrnuto!

  Znaci,nismo krivi sto smo samo muskarci i sto reagujemo prirodno,pogotovo na ono sto nam se servira od strane zena a one nek onda malo razmisle zasto nas smatraju da smo svi isti kad je i najveca budala svesna da im je fizicka lepota osnovni podstrek kako bi nam se dopale!

  Zato vise cenite one zene koje su prirodne,koje neisticu svoj spoljasnji izgled,koje imaju sta da kazu i pokazu svojom inteligencijom a ne samo guzicom ispred vasih noseva!

  • Bravo Incognito! Sigurni smo da si večeras pobrao simpatije par naših čitateljki, mada se sa njima opet nikad ne zna.. A što se tiče argumenta da su sve cice s naslovnice iste, istina je da jesu. Mada, nismo sigurni da se i žene ne kače prvo na izgled pa tek onda na sve ostalo. Ali to će nam one najbolje reći, zar ne? Žene, biceps, pamet, humor.. na koji se kamičak spotičete? I još da se osvrnemo na ono sa početka – šta nas to tera da ih menjamo? Pa one, zar ne.. A posle im đavo kriv!

Ostavite komentar