Prosize kapsule

Eva Mendes SEX TAPE!

Za razumevanje sledećeg teksta neophodno je da razjasnimo nekoliko pojmova. Prvo, svi znamo ko je Eva Mendes, zar ne? Još jedna od holivudskih diva koja, da se mi pitamo,uopšte ne mora da glumi da bi nas ostavila bez daha – isti efekat postiže jednostavnim pojavljivanjem, što je u neku ruku vrhunska gluma, zar ne? Dalje, sex trake? Znate… imaju ih Pamela, Paris, Kim Kardashian, naše nevine devojčice koje još ni srednju školu nisu završile? E, sad. Šta se dobije kada spojite Eva Mendes i sex tapes? Dobijete 3. 5 miliona pregleda na Googlu. Jedini problem je što Eva čak i nema svoj seksi snimak. Odnosno, nije ga imala do sada..

Kako do sada nije imala nijedan sex tape, a i pored toga na Google pretraživaču postoji više od 3 miliona prikaza za ovaj pojam, Eva Mendes je prepoznala odličan potencijal pomenutog pojma. Tako je da bi udovoljila želji očigledno pregladne muške publike odlučila da snimi svoj prvi SEX TAPE! Ali…

Iako snimak počinje očekivano – ona polugola u krevetu sa dva muškarca.. seksi snimak u sledećem kadru prelazi u reklamu Evinog novog proizvoda S.EX TAPE- a. Da pojasnimo. Igrom reči S(secure) EX(extremely) TAPE, Eva u stvari šaljivo reklamira svoju lepljivu traku, odnosno selotejp! U pitanju je, naravno, navlakuša za lakoverne koja je, priznajemo, odlično upalila, ali kako je razočarala milione muškaraca širom sveta, Evi savetujemo da se narednih dana pripazi – mogao bi neko zbog navlakuše da je navuče! Na pesnicu, naravno… Eva, ne igraj se muškim snovima – daj nešto konkretno!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Eva Mendes SEX TAPE!

  1. Pingback: Eva Mendes SEX TAPE!

Ostavite komentar