Prosize kapsule

Skejt tekma Beograd- POBEDNICI + VIDEO!

Na juče održanom skejtbording takmičenju u skejt parku Ušće učestvovalo je nekoliko desetina najboljih skejtera iz cele Srbije. Osim momaka iz Beograda, svoje umeće „na dasci“ pokazali su i skejteri iz Novog Sada, Pančeva, Kruševca, Užica, Požarevca i mnogih drugih gradova Srbije. Takmičari su se dokazivali u dve kategorije – do i iznad 16 godina starosti, a osim zvanično najboljih, kao pobednici ovogodišnje skejt tekme mogu se navesti svi koji su učestvovali. Zahvaljujući njima i retkima poput skejt kluba Kobazz, koji se bore da i skejtbording zauzme svoje mesto na sportskoj mapi Srbije, sigurni smo da će i sledeća tekma biti EKSTREMNO dobra. A da je ova to bila možete proveriti u našem ekskluzivnom i još nemontiranom video materijalu!

Ipak, da se ne lažemo, nije važno samo učestvovati, a evo onih koji su svojim učestvovanjem na jučerašnjoj trećoj po redu skejt tekmi u Beogradu došli i do pobede.

U mlađoj kategoriji do 16 godina najbolji je bio Nikola Bićanin – Bićko. Drugo mesto zauzeo je Đorđe Jokić, a na treće odličnim transferom, ali ne fudbalskim već skejterskim, dovezao se Marko Gojković. Aleksandar Hadžić i Nikola Ilić bratski su podelili petu poziciju.

U kategoriji skejt veterana bilo je svakakvih trikova, ali može se reći da su petorica koja slede izvukla presudnog zeca iz šešira, keca iz rukava ili backside flip iz svoje daske. Tako su u ovoj kategoriji petu poziciju podelili Miloš Pavlović, odnosno Paja Kobazz iz Beograda i Viktor Silvaši iz Novog Sada, vlasnik nagrade za najbolji trik koju je nedavno osvojio na buy viagra online uk takmičenju u Osijeku. Treće mesto pripalo je Ivanu Pejdiću, na drugom je završio Branislav Barjaktarević, a nedodirljivo PRVO osvojio je Mihajlo Prostran koji je skejt park Ušće svojom daskom juče jednostavno SPRŽIO.

U nastavku teksta, u nemontiranom video materijalu možete i u video formatu videti kako je juče bilo u skejt parku Ušće. Napominjamo da je pomenuti

materijal tek mali deo onoga što smo juče zabeležili na skejt tekmi 2010. i da ćete fency, nabudžen i nacifran prilog moći da vidite uskoro! Do tad uživajte u sirovini, a dodaćemo još malo tokom dana, tek da se nađe…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Skejt tekma Beograd- POBEDNICI + VIDEO!

  1. Pingback: Skejt tekma Beograd- POBEDNICI + VIDEO!