Prosize kapsule

7 najboljih poslova na svetu!

Ko kaže da posao mora biti noćna mora. Predstavljamo vam 7 poslova koji su SAN SNOVA!!!

1. Čuvar ostrva

Posao koji je radio Ben Sauthol, podrazumevao je šest meseci plivanja, ronjenja, istraživanja, odmaranja na ostrvu Hamilton uz pisanje bloga kojim je promovisao turističke prednosti ovog ostrva. Istina, morao je sam da uživa tih 6 meseci na ovom australijskom tropskom ostrvu u vili sa tri spavaće sobe uz obezbeđene sve ugodnosti, ali je za svoju žrtvu na kraju ima 111 hiljada dolara u plusu. Nije loše, zar ne..

2. Tester lukusuznih kreveta

Spavanje na poslu? Ako ste Rozin Medigan iz Birmingena i radite za Simon Horn Ltd. – moguće! Rozin za ovog proizvođača luksuznih bračnih kreveta testira njihovu udobnost spavajući svake večeri na drugom modelu ocenjujući njihov kvalitet. Za ovaj naporan rad Rozin je plaćena 1. 000 funti mesečno…

3. Tester tobogana luksuznih hotelskih kompleksa

Tomi Linč godišnje preputuje 27. 000 milja zarad svog posla, ali ako se u obzir uzme da mu je posao testiranje tobogana najluksuznijih svetskih letovališta nekako nemamo saželjenja za njega. Još ako se doda da svoje usluge naplaćuje 1. 000 US$ mesečno uz sve druge pogodnosti u kojima uživa teško nam je i da pišemo o njemu.

4. Tester prostitutki

Čileanac Džejmi Raskone po zanimanju je – tester prostitutki. Madam Fiorela, vlasnica lanca bordela u Čileu Džejmiu je pre nekoliko godina ponudila ovu tezgu, jer joj je bio potreban neko ko će garantovati kvalitet njenog osoblja. Džejmi godišnje OVERI 70 devojaka koje su zainteresovane da rade u salonima Madam Fiorele, a kolika mu je tarifa – nismo sigurni.

5. Tester vina i bloger

Hardi Volas zarađuje 10. 000 dolara mesečno, svakodnevno degustirajući vina najboljih kalifornijskih vinarija za firmu Murphy-Goode Winery. Nakon toga, jedini posao mu je da u plaćenoj gajbi na plaćenom laptopu putem bloga prenosi svoje utiske o vinima koja je probao.

6. Degustator slatkiša

Heri Vilšer ima 12 godina i glavni je degustator slatkiša u Swizzell’s Matlow fabrici slatkiša. Može li jedan dvanaestogodišnjak poželeti više…

7. Kondom tester

Iako ovaj posao ne spada u plaćene, definitivno nije za bacanje. Australijska ispostava Durexa angažovala je 200 muškaraca starijih od 18 godina sa zadatkom da isprobavaju njihove nove kondome i daju svoj iskren odgovor o kvalitetu i performansama kondoma. Svi kondomi su besplatni, a najbolji “tester” dobija 1. 000 dolara bonusa. Trebamo li napominjati koliko brzo je ova ponuda RASPRODATA!?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.