Prosize kapsule

G tačka VS Klitoris!

Žene su u svakom pogledu misterija. Bilo da istražujete zabačene kutke njihove zakukuljene psihe koje Sunce logike i jednostavnog uzročno-posledičnog razmišljanja teško da je ikada obasjalo, ili da se upustite u trasiranje mape njihove osetljive i opet s psihom blisko povezane telesne anatomije – najebali ste. Upravo zato mi i jesmo tu. Da budemo vaš vodič kroz ovu džunglu u kojoj ništa nije kakvim se čini. Psihu smo vam već do sada razložili do molekularnog nivoa, ali kako se i molekul sastoji od atoma, jasno, naš posao tu nije gotov. Ipak, ovog puta ćemo malo odmoriti vijuge i (još jednom) rezimirati saznanja o dve najvrelije tačke na njihovom telu i u tezama se podsetiti najvažnijeg. Jedna od njih je G tačka, a druga – klitoris. Pa, da krenemo…

Klitoris

Šta je?

Klitoris je jedini organ u ženskom telu u potpunosti posvećen čisto fizičkom užitku i u neku ruku ekvivalent je muškarčevom penisu – bogat milionima nervnih završetaka izuzetno je osetljiv na dodir.

Gde je?

Nalazi se na samom ulazu u vaginu, na gornjem delu, veoma je mali, ali raste uporedo sa njenim uzbuđenjem. Ahh….

Kako ga stimulisati?

Postoji milijardu teorija, ali najbolja je ona koja daje rezultate. Mi ti savetujemo sledeće:

*lagani start

* jednaku pažnju posveti i klitorisu i njegovoj okolini, jer se nervi protežu u celom ovom predelu. Neprestalni fokus samo na klitoris može je dovesti do “ludila”, ali i do LUDILA, što tebi svakako nije cilj. Kombinacija je uvek najbolja.

*Brzina i ritam takođe su važni. Najbolje je ići lagano sa postepenim ubrzavanjem, sve dok njena čula ne dožive efekat – BRZINE SVETLOSTI.

Što se tiče sredstava stimulacije, nije teško pogoditi, tri su glavna – ručno, jezikom i penisom.

Prvo je rezervisano za sam početak predigre, koja se zatim zagreva jednim dobrim oralom kao priprema za glavno jelo, a to je seks. Istina, za stimulaciju klitorisa penisom tokom samog seksa potrebno je malo veštine, ali sve se može srediti ako znate pravog M@N!-a. A vi ga znate… Dakle, najbolji efekat ćete postići ako uspete da uđete u nju toliko duboko da vam pubična kost pritiska klitoris pri kontaktu. Ako niste u stanju da izvedete ovu naizgled NEMOGUĆU MISIJU, neka vam ona priskoči u pomoć. Šoferska poza je najbolje rešenje – neka vas zajaše, garantovano ulazi DO KRAJA!

G tačka

Šta je?

Mit ili stvarnost, žene veruju da je imaju, a kad one veruju, na vama nije da preispitujete njihovu veru već da tu veru, Danku ili Milicu i zadovoljite! Dakle, G tačka je “zona” veličine zrna graška, lešnika ili neke druge bobice, bogata nervnim završetcima i krvnim sudovima koja se ispravnom stimulacijom vremenom povećava i ženi pričinjava veoma drago zadovoljstvo poznato kao orgazam putem G tačke.

Gde je?

Na prednjem zidu vagine, ka stomaku, nekih 5 centimetara unutar vagine.

Kako je stimulisati?

Kako se ne nalazi u njenom vidnom polju, partnerka teško da vam može dati neki praktičniji uput ili savet na temu ispravne tehnike. Moraćete da napipavate i oslonite se isključivo na njeno ŽENSKO ČULO. Kada ispusti prve uzdahe – pogodili ste.

Što se samog seksa tiče, ako želite da priuštite svojoj dragoj orgazam preko G tačke, najbolje su poze OTPOZADI, jer se njima povećavaju šanse da ćete penisom stimulisati G tačku direktno. Prsti su, naravno, uvek preciznije sredstvo. Samo tražite izbočinu na zidu vagine negde malo ispod pupka i ne brinite – znaćete kada je nađete.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.