Prosize kapsule

Mitovi o ŽENSKOM ORGAZMU!!!

Koliko smo puta tokom poslednje godine (edukativno) upotrebili reči seks, orgazam, klitoris, penis, vagina, G tačka, seks, seks, SEKS… čudo je pravo da nam do sada Ivica bar tri puta nije uleteo sa maricom da nas ’apsi i trpa iza rešetaka. Ipak, ne odustajemo tako lako. Nije dovoljno! Sve dok i poslednji muškarac na ovom svetu više ne bude imao šta da nas pita na temu seksa, ljubavi i svega drugog – NEĆEMO STATI! Upravo zato danas nastavljamo u istom stilu i razotkrivamo vam najpoznatije MITOVE O ŽENSKOM ORGAZMU!!!!

Sve žene čeznu za G tačka orgazmom

Malo sutra! Naravno, postoje one koje bi ubile za jedan ovakav orgazam, ali daleko da su te ONE – sve žene na svetu. U tom slučaju imali bismo buljuk džangrizavih goropadi koje “odstreljuju” sve one koji ne detektuju G tačku iz prve. Postoji veliki broj žena kojima stimulacija G tačke izaziva neprijatan osećaj koji ih primorava na hitno uriniranje, a kod nekih taj osećaj je čak i bolan.

Ženama je neophodan iskusan partner da bi dostigla orgazam

Kada ženi nije do orgazma, kada se ne oseća seksi, raspoloženom, kada je anksiozna, depresivna, nesrećna, tužna, nevoljna ili jednostavno – frigidna kučketina, ni redaljka prve postave nekog NFL tima joj ne bi pomogla da svrši, a kamoli da joj dole neiskusno prčka neki “novajlija”. Kada ženama nije do seksa, nije im i tu vi ništa niste krivi. Tačka.

Vaginalni orgazam bolji je od klitoralnog

Činjenica zbog koje se smatra da je vaginalni orgazam bolji od klitoralnog krije se jedino u učestalosti ove prve vrste orgazma. Statistika je pokazala da samo 30% žena u životu iskusi vaginalni orgazam, a od ovih preostalih 70% samo njih 30% može da se pohvali da ga doživljava redovno. Dakle, logika je jasna – kad bi ga svi doživljavali svakoga dana vaginalni orgazam bi vrlo brzo prestao da bude mit i postao samo još jedan razlog da nam one kažu – nikakav si ljubavnik…

Žene ne mogu da ejakuliraju

Relativno je novo naučno saznanje da žene mogu da ejakuliraju, i to često obimnije i jače od muškaraca. Ženski ejakulat formira se u ženskoj prostati, organu nalik muškoj, samo znatno manje veličine. Ipak, ne mogu sve žene ejakulirati, a one koje mogu ejakuliraju nakon stimulacije G tačke.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Mitovi o ŽENSKOM ORGAZMU!!!

  1. Pingback: Najčešći SEKS MITOVI! | Muški magazin - M@N!