Prosize kapsule

Šta muškarci ne znaju o – SLAGANJU BOJA?

Boje su oduvek bile povod velikih problema. Ne, u našoj konstataciji nema ničeg rasističkog. Problemi na koje smo mi mislili vezuju se za modu, a uzrokovani su najčešće pogrešnim, a još češće tragičnim kombinacijama i odabirom boja. Zapamtite, nije dovoljno kupiti neki super skupi komad odeće, važno je i da taj komad pristaje uz vas.  O slaganju boja, šta uz šta obući, koje boje ukombinovati pisali smo u tekstu SLAGANJE BOJA, a u ovom ćemo reći par reči o najčešćim pogreškama koje muškarci čine pri odabiru boja koje „na sebe oblače“, uz nekoliko saveta iz kategorije – NE, NIKAKO.

Boje za leto

Za leto se savetuju svetliji i veseliji tonovi. Odaberite onu boju koja je najbliža vašem karakteru, ali i boji kože i kose  – nećete pogrešiti.

Bež majice – NIKOME NE STOJE

Bež je boja koja se nikako ne preporučuje muškarcima blede puti, i ne bi trebala da se nađe kao dominantna boja na vašim majicama, a naročito na delovima koji okružuju vrat i lice.

Plava

Za letnje mesece plava boja, naročito okean plava, dobitna je kombinacija jer će svojom intenzivnošću još više istaći vaš potamneli ten, a retki su tipovi kože koji se neće uklopiti uz nju.

Čarape

Čarape intenzivnih svetlih boja su OK ako ti i ostatak odeće prati ludilo čarapa. U suprotnom, ovakav izbor se ne savetuje. Klasika je večna..

Prilagodi boje licu

Uvek gledaj da dominantna boja onoga što si obukao odgovara boji tvoje kože, očiju i kose. Time ćeš izbeći neprijatnost bolesničkog bledila, iskombinuješ li sa svojim licem neku bež varijantu, na primer.

Vrišteće šare

Vesele 70-e su bile vesele, ali i 70-e. Ako nisi obratio pažnju, trenutno je u toku početak druge decenije trećeg milenijuma, pa čak iako je retro ponovo IN, neke stvari, poput suviše intenzivnih šara i printova su jednostavno retro čak i za RETRO.

Uči od najboljih

Najispravniji i najpraktičniji savet za efikasno i nepogrešivo kombinovanje boja pronaćićeš tamo gde se najmanje nadaš – u reklamama! Gledaj oko sebe, vidi kako to rade stručnjaci, jer je ipak svaka reklama stvorena tako da privuče kupca. Zašto i ti ne bi pokušao nešto slično…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Šta muškarci ne znaju o – SLAGANJU BOJA?

    • Evo, prepravismo malo. Nismo bili najjasniji, ali čini nam se da je sad sve ok. Prihvatamo kritiku, a što se tiče praktičnih saveta klikni na SLAGANJE BOJA i tamo ćeš naći sve što ti može zatrebati.

Ostavite komentar