Prosize kapsule

Šta su to MOKRI SNOVI?

Sigurni smo da znate šta su to mokri snovi, kao što smo sigurni da ste ih makar jednom doživeli, a i da ih neki od vas još uvek doživljavaju. Pst.. naša tajna. Ipak, znamo da su golicljiva tema i zato ćemo tekst koji sledi posvetiti podizanju vela misterije sa „mokrih snova“, odgovarajući na neka od pitanja u vezi sa njima, koja ste sebi nekad verovatno postavili…

1. Mokri snovi su normalna pojava. Javljaju se ili u vreme puberteta, usled pojačanog lučenja hormona, ali i kasnije kada se nađete, recimo, u „sušnoj fazi“ ili fazi smanjene seksualne aktivnosti.

2. I devojke imaju mokre snove, ali su kod muškaraca češći, a i neuredniji.

3. Masturbacija neće nužno otkloniti problem, mada može pomoći.

4. Pojedini seksolozi i psiholozi smatraju da su mokri snovi način na koji se telo bori sa streso, i da su upravo zbog toga polucije, odnosno mokri snovi tipični za muškarce mlađeg uzrasta, pošto oni u tom periodu prolaze kroz mnoge stresne promene.

5. Mokri snovi nisu povezani sa uživanjem droga.

6. Mokri snovi nisu signal vaše seksualne devijantnosti.

7. Ono što sanjate nema veze sa značenjem snova. Ne, niste gay ako sanjate da ste povalili najboljeg druga.

8. San nije java, a što se tiče mokrih snova dobro je da je tako. Inače bi većina muškaraca na javi bila incestoidna, promiskuitetna, ne bi prezali od starosnih niti polnih ograničenja, a ni tabu tema poput silovanja, fetiša, orgija i drugih devijantnih vidova ponašanja, što su i najčešći mokri snovi.

9. Nema potrebe da razvijate osećaj krivice jer imate mokre snove. Oni su podsvesni i ne možete ih kontrolisati.

10. Mokre snove možete imati, a da toga uopšte niste ni svesni. Jedini dokaz kod muškaraca može biti jutarnji nered u gaćama i hladne noge, dok se kod devojaka ne pojavljuju čak ni ovi „simptomi“. Zato se i veruje da je moguće da devojke mokre snove imaju češće nego muškarci, ali se to ne može dokazati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Šta su to MOKRI SNOVI?

  1. Postovani M@M,

    Moje ime je Damir, zavrsio sam Elektronski fakultet u Nisu, redovno "prelistavam" Vas "online" magazin. Da predjemo prvo na kritike. Mnogo smarate sa tekstovima tipa "Kako smuvati curu" itd. Svako ko je imao vise od dve cure zna da su to gluposti i da ne postoje pravila kada su takve stvari u pitanju. Drugo, u zemlji gde je prosecna plata oko 300 evra, Vi dajete savete i predloge o stilu i modi koje retko ko moze da realizuje. To me malo nervira, jer licno mislim da i bez brendiranih "stvarcica" moze se izgledati jako kulturno i lepo. Ako Vam odredjene kompanije daju novac da "gurate" njihove brendove, razumecu i to. Takodje, savete koji se odnose na posao izgleda pise covek koji i nije imao ozbiljan posao u zivotu (sem da pise iste). Poenta je da i na tom polju ne postoje pravila. Sad malo hvale. Tekstovi o treninzima, ishrani i zdravom zivotu su za svaku pohvalu. Tu se stvarno mogu pronaci korisni saveti koji svakom muskarcu mogu pomoci da izgleda bolje. Eto ja rekoh.

    Pozdrav redakciji!

    • Damire, hvala i na jednoj i na drugoj kritici. Koristiće nam obe. Pozdrav od M@N!a!