Prosize kapsule

Zašto starije žene vole mlađe momke?

Tabloidi su ovih dana prepuni parova koji se ne uklapaju u očekivane stereotipizirane standarde koje veza muškarca i žene podrazumeva. U pitanju je specifičan odnos starije žene i mlađeg muškarca koji se zahvaljujući holivudskim zvezdama odomaćio kao novi trend u bizarnom svetu muško-ženskih odnosa. Mlađe, a slađe šetaju Madona, Demi Mur i još poneka svetska dama, ali činjenica je da je ovaj fenoman prisutan i van glamurozne scene slavnih i poznatih. To što ne završavaju na naslovnicama „žutih strana“ ne znači da ljubiteljice piletine ne postoje. U tekstu koji sledi donosimo vam nekoliko najčešćih razloga zbog kojih starije dame povremeno vole da „gricnu“ nešto mlađe…

Mladost – ludost

Za mlađe partnere odlučuju se najčešće one žene koje se nalaze u periodu života kada su već na izmaku energije i snage, a život preti da postane jedna dugačka mrtva linija. Mlađi momci su tada u naponu snage i starijim damama dođu kao punjač za već dotrajali akumulator. Životni sokovi njihovih mladih partnera daju im snagu za nove poduhvate, uz njih se i one ponovo osećaju mladima, a kako kaže onaj stih – sve je lako kad si mlad.

Matore drtine

Po prirodi, muškarci kada dođu u određene godine postaju mrtva puvala, matore drtine uz koje je život sve samo ne zabava. Nasuprot tome, žene usvojim „najboljim“ godinama prolaze kroz svoj drugi pubertet, hormoni podivljaju i potrebno im je dodatno uzbuđenje. Kako ne mogu da pronađu zadovoljenje svojih potreba kod kuće, nije ni čudo što partnera za iživljavanje najluđih avantura pronalaze u mladim momcima.

Libido

Stvar je jasna. Mlad muškarac uvek može, starom nikad dosta zaleta da je vine u visine. Libido mladog muškarca jedan je od najjačih afrodizijaka za dame u godinama.

Dominacija

Ponekad je ženi potrebno da dođe do izražaja, da ona bude ta koja gospodari situacijom. Stariji muškarci su rođeni naučeni, sujeta je njihov zaštitni simbol i teško da će koji dozvoliti ženi da ona bude ta koja će voditi igru. Međutim, starijim ženama je najmanji problem da iz sporog valcera uskoče u veselo užičko i za tren kolo povedu na onu stranu na koju njoj odgovara.

Seks

Seks sa mladim momkom je mač sa dve oštrice. Ako je mnogo mlađi postoji opasnost da je bez iskustva. Čak i tada žena pronalazi nešto u njemu što će je privući, a uglavnom je to sindrom učiteljice. Sa druge strane, iskusni mladi momci pravo su osveženje, i u krevetu i u vezi, jer su tek na početku svojih velih ljubavnih podviga, željni su dokazivanja i neće dozvoliti da njihov dragoj ni na sekund bude dosadno uz njih.

Mlađe je slađe

Za kraj, kratko i iskreno – mlađe i jeste slađe. Kod muškarac je to malo drugačije, jer je opšte poznata stvar da se od stare koke pravi najbolja supa, ali opet da vam je nekih 40, 50 i da možete da birate, koju biste izabrali – mlađu ili stariju?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Zašto starije žene vole mlađe momke?