Prosize kapsule

SEKS HOROSKOP

U zvezde baš i ne verujemo. Osim u one koje nam se gole osmehuju sa naslovnih strana žute štampe. Međutim, to što u nešto ne verujete ne znači da o tome ne treba ništa da znate. Baš suprotno, što više znate veće su šanse da odbranite svoje argumente. Upravo zato smo se i mi odlučili da zavirimo u zonu sumraka i odgovor o tome kakvi smo ljubavnici potražimo u zvezdama koje tamo sijaju. Ok, da budemo iskreni, odlučili smo se pre svega jer je u pitanju seks horoskop, ali ni u tome nema ništa loše, zar ne? Otkrijte kakvi ste u seksu prema tome kom horoskopskom pripadate..

Ovan

Ovnovi su vrlo muževni i temperamentni, a tako se ponašaju i u krevetu. Predigra im nije važna, najradije odmah prelaze na glavno jelo. Ljubitelji su spontanog seksa, romantika im ne leži. Vole preuzeti glavnu ulogu i uvek žele više, brže i divlje.

Bik

Voli intenzivan, ali spor seks. Uživa u svakoj sekundi pa mu seksualni čin nikada nije dovoljno dugačak. Nije poseban ljubitelj seksa na brzinu, nežan je i pažljiv ljubavnik, ali nije sklon eksperimentima niti je veliki zavodnik. Sviđaju mu se obline i žene koje preuzimaju inicijativu.

Blizanci

S Blizancima nikad nije dosadno. Koliko cene glavni deo seksa, toliko vole i dobru predigru, pa žene sa njima uglavnom ne foliraju orgazam. Nisu pobornici monotonog seksa u spavaćoj sobi, rado eksperimentišu i menjaju položaje i lokacije.

Rak

Rakovi su veliki romantičari koji se korak po korak ženama uvlače pod kožu. Čine sve kako bi zadovoljili ženu i vrlo su izdržljivi. U skladu s motom “jednom ko nijednom” žele (i mogu) voditi ljubav nekoliko puta u nizu.

Lav

Radi se o ponosnim, dominantnim muškarcima koji žele da im se žene dive i to pogotovo u krevetu. Vrlo su maštoviti kada treba osvojiti ženu, preuzimaju inicijativu i ne odustaju lako. Strastveni su i ne vole bilo kakvo suzdržavanje, pa često pri seksu ne stignu do kreveta. Najdraži položaji: misionarski i doggy.

Devica

Ne vole puno pričati o seksu pre seksa, ali za vreme samog čina rado koriste prljave reči. Ponekad ih treba malo isprovocirati i podstaći, ali zapravo su dobri ljubavnici koji su podjednako skloni sporom romantičnom i brzom strastvenom seksu.

Vaga

Vagama sve mora biti savršeno – od vitkog ženskog tela do atmosfere i seksi donjeg veša. Potpuno se predaju seksu i znaju kako da ženu dovedu do ludila. Seks u troje je specijalno “dizajniran” upravo za ovaj znak – obožavaju ga!

Škorpija

Strastvene Škorpije jednostavno ne mogu izdržati bez seksa i uvek žele samo još, još i još. Otvoreni su za eksperimente u krevetu, analni seks i korištenje raznih pomagala. Ne boje se s partnerima podeliti svoje fantazije i ne smetaju im pasivne žene jer tačno znaju šta rade.

Strelac

Vreme i prostor nisu bitne kategorije za Strelčeve. Oni mogu uvek i mogu svuda. Nemaju srama niti su opterećeni nekim posebnim pravilima. Strelci su osvajači i poznati su po tome da seks s njima nikada nije dosadan, čak ni nakon više godina, iako im treba dosta vremena da se odluče za samo jednu ženu.

Jarac

Seks bez ljubavi? Jarčevima to ne predstavlja nikakav problem. Poznati su kao odlični zavodnici koji čine sve kako bi osvojili ženu koju su nameračili. Brzo prelaze na delo i ne slede nikakva nepisana pravila.

Vodolija

Traže raznolikost. Strastveni su i intenzivni ljubavnici koji svom snagom odbijaju rutine, kako u svakodnevnom životu, tako i u krevetu. Vole igre uloga, nove položaje, razna pomagala, ali i spori seks uz romantičnu muziku i sveće.

Ribe

Otvoreno kažu šta žele i isto očekuju od partnera. Ribe nisu veliki zavodnici pa im trebaju žene koje mogu napraviti prvi korak. Izdržljivi su ljubavnici koji vole eksperimentisati, ali vrlo brzo menjaju raspoloženje – u jednom trenutku mogu biti ludi za njom, a u drugom potpuno hladnokrvni.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar