Prosize kapsule

7 seks činjenica

I pogodite šta – pričamo o, o, o…SEKSU! Da li je moguće da postoji nešto što o seksu nismo rekli!? Hmm.. nije stvar u tome šta jesmo, a šta nismo rekli. Baš kao i u seksu. Nema tu mnogo mudrosti, princip je isti – uđeš, izađeš i gotovo. Međutim, kad bi svi upražnjavali jedan isti princip seks bi nam svima vrlo brzo dosadio. Tako i mi. U svakoj novoj priči o seksu upotrebljavamo drugačiji pristup, novu tehniku, zauzimamo novu pozu, sve u cilju boljeg sagledavanja onoga što nam je iz nekog drugog položaja moglo promaći. Nikad se ne zna…

Tako vam i u ovom tekstu o seksu otkrivamo nešto što možda niste, a možda i jeste, znali o jedinom vidu gimnastike kog se svi lako i rado prihvatimo. Vreme je za novu turu seksi priča…

Skrasi se sa devojkom pod rednim brojem 12

Koliko god iznenađujuće delovalo, matematika je uspela da uplete svoje prste preciznog računa čak i u odabir idealne srodne duše. Kako vam sad ne bi suviše komplikovali ionako komplikovano objašnjenje na koje smo nabasali na internetu stvar je u sledećem. Logično, što više partnerki budeš promenio imaćeš i više repera prema kojima ćeš odrediti kakva treba da bude devojka sa kojom ćeš na kraju poželeti da se skrasiš. Ipak, matematika upozorava da ne brzaš. Dve devojke nisu dovoljne da bi se oženio trećom koja naiđe. Baš kao što je i 30 devojaka jednostavno previše. U tom slučaju šansa da si propustio onu PRAVU je skoro pa 100%. Prema matematičkom proračunu, idealna je ona devojka pod rednim brojem 12. Zašto – ni premalo, ni previše…

Devojke, muškarci tokom seksa gledaju vaše lice

Iako se većina devojaka tripuje da ne izgleda dovoljno dobro ili da se njenom partneru neće dopasti njeno telo, istraživanje koje su sproveli naučnici sa jednog londonskog instituta pokazalo je suprotno. Prateći pogled muškaraca kojima su pokazivane slike golih žena, naučnici su otkrili da muškarci nesvesno najveći deo vremena gledaju u lice devojaka sa slika. U praksi govoreći, ovo je sasvim jednostavno za objasniti. Muškarci u krevetu sa ženom gledaju najviše u njeno lice iz prostog razloga što po licu mogu zaključiti da li žena uživa u seksu. Logično, zar ne?

Veličina NIJE bitna

Ovo će, verujemo, biti olakšanje za veliki broj muškaraca. Jednim sličnim istraživanjem poput ovog prošlog došlo se do zaključka da veličina nema veze sa zadovoljavanjem žena. Kod ove stavke još jednom smo se zapitali KO ZABOGA naručuje i KO ZABOGA vrši ova istraživanja, ali evo šta smo otkrili. Naučnici su doslovno izmerili dužinu penisa stotini ispitanika i zatim uporedili njihove veličine sa brojem orgazama koje su priuštili ženama nakon tog merenja. Poređenje je pokazalo da su jednako učinkoviti bili i mali i veliki penisi, ali da su više uspeha imali niti veći niti manji, već tehnički potkovaniji.

Miris važniji od izgleda

Poznato je da u životinjskom svetu mirisi u igri parenja imaju važnu ulogu. Kako smo i sami, pored sve moći intelekta i razuma ipak samo životinje, miris je važan i u našim malim seksi igricama. Postoji nešto što se zove MHC faktor, nešto nalik genetskom potpisu koji se nalazi na našoj koži. Naše čulo mirisa u stanju je da prepozna MHC faktor podudaran sa našim. U prevodu, ako vam neka devojka miriše lepo to je dobar razlog da je startujete. Velika je šansa da ćete je i smuvati. Može se reći da ste i doslovno namirisali vašu srodnu dušu.

Devojke na pilulama će odabrati pogrešnog muškarca

Blisko povezana sa prethodnom je i ova seks činjenica. Devojke koje piju kontracepcijske pilule imaju veće šanse da odaberu pogrešnu osobu za partnera. Do pogrešnog izbora dolazi usled hormonalnog disbalansa koji utiče na čulo mirisa, a već smo rekli da ono igra veoma značajnu ulogu u izboru pravog partnera.

Muškarci ne „šaraju“ više od žena

Iako muškarce bije glas da su veće švalerčine od žena, istina je to da je u pitanju samo glas, odnosno pokušaj da se dođe na dobar glas. Prema istraživanju jednog internet portala čije ime nećemo navoditi jer smo evidentno bolji pa i nema razloga za navođenjem drugog osim imena M@N! magazina, žene su sklone umanjivanju broja partnera koje su godinama izmenjale, dok muškarci tu brojku prenapumpavaju. Tako je žene.. ona vaša teorija da su muškarci svinje više ne stoji. Da nismo džentlmeni, mogli bismo na osnovu te iste teorije reći da ste vi prasice, ali imate sreće, nećemo. Ipak smo mi gospoda…

Razloga za seks je tačno 237

Džudi Daton, autorka bestselera Tajne iz seks laboratorije navodi da je tokom istraživanja za pisanje ove knjige pronašla tačno 237 razloga zbog kojih se ljudi odlučuju za seks. Ljubav i reprodukcija su dva najčešća, ali ništa ređi nisu ni sagorevanje kalorija, seks radi hvaljenja, seks kao antistres terapija, kao lek za nesanicu ili možda jedan neobičniji – seks kao način da se bude bliže Bogu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “7 seks činjenica

 1. ne tripujte se. velicina JESTE bitna. tj. obim, debljina, kako vam draze…

 2. (Skrasi se sa devojkom pod rednim brojem 12)

  Sta je sa onima koji nisu imali ni priblizno toliko partnera?

  Koja je razlika izmedju onih koji su imali recimo 20 devojaka ili onih sa recimo 5,nikakva ako je vec u prvih 5 naisao na zenu sa kojom hoce da se ozeni ili od 20 a nijedna mu neodgovara ili nece da se zeni.Brak je "propala" institucija,to je samo za tradicionaliste utociste da se skrase kako bi ih okolina jos vise prihvatila,ako si vec sa nekim potpisivanje papira je nebitno,sta ce reci drugi to je njihov problem,zivis u toj zajednici kako tebi odgovara!

  (Devojke, muškarci tokom seksa gledaju vaše lice)

  Gleda se u lice,telo nebitno kad je seks u pitanju tu nema sta da se gleda nego da se radi!

  (Veličina NIJE bitna)

  Zenama je bitna proporcija a ne velicina jer se loze na odnos duzine i debljine,Uocavaju samo veliko odstupanje ali kod njih svakako vazi da od viska glava neboli(pitam se da li bi tako govorile da imaju partnera koji je obdaren ko "konj")!

  (Miris važniji od izgleda)

  Ne znam kojim se to receptorima sluze i namirisu plodnog muzijaka ali sam ubedjen da ako nemirisemo na D&G,Celvin Clain,Armani i slicne "otrove" ostace ravnodusne jer ciljaju na mirise koje i sami upraznjavaju a ako se po mirisu dan poznaje,najbolje da muskarac ima "prirodan" miris,znaci bez "otrova" i znoja!

  (Devojke na pilulama će odabrati pogrešnog muškarca)

  Nesto se previse oslanjaju na miris,kako i ne bi kad su kao pokretna parfimerija ako jos koriste pilule onda je dejstvo udvostruceno,namirisu priliku na kilometar,vazno samo da je prilika makar i pogresna!

  (Muškarci ne „šaraju“ više od žena)

  Kad bi imali neki "piplmetar" da izmerimo statisticki ovu tvrdnju mozda bi i mogao da se slozim,ovako sve zavisi od slucaja do slucaja,mada varaju jedni i drugi po potrebi,zar je bitno ko vise ako je vec neko "prevaren"!

  (Razloga za seks je tačno 237)

  Seks iz samo jednog razloga,da neumres nevin!

 3. Pingback: Najčešći SEKS MITOVI! | Muški magazin - M@N!